Lerántották a leplet Vajna Tímea exéről - "Roland hitvány apa!"

Publikálás dátuma
2017.06.17. 14:34
Forrás: Facebook/Damu Roland
Nem múlnak a botrányok Damu Roland körül. Miután Vajna Tímea (akkor még Palácsik Tímea) bántalmazása és megerőszakolása miatt börtönbe vonult, szabadulása után állapotos felesége - akivel a börtönben házasodott össze - szintén azt állította, hogy megverte őt a színész. Most egykori sógornője osztotta ki a botrányairól híres celebet, miután Damu azt nyilatkozta, hogy újra gyereket akar, holott szerinte eddigi három gyermekével sem törődik.

Borzalmasnak tartom, hogy ilyen előélet után újra gyereket akar! Roland hitvány apa. Vagyis nem nevezném apának, mert még a születésnapján sem kereste fel a lányát, csupán egy sms-t küldött, hogy boldog születésnapot Majának…" - mondta felháborodva Damu egykori sógornője a Ripostnak, aki egyben a színész kislányának gyámja is. Amióta elhagyta a húgomat, legalább négy barátnője volt. Az életrajzi könyvéből háromszáz példányt elvitt a kiadótól, a számlát pedig Edina nevére íratta, szóval több százezer forintos tartozásunk is van - panaszolta a nő.

Edina testvérét Damu egyik korábbi nyilatkozata háborította fel, amiben azt nyilatkozta, hogy új párjával készen állnak a gyermekvállalásra. „Bármikor jöhet a gyerek. Ezt mi az Istenre bízzuk. Mi a kapcsolatunkat Isten elé vittük, hogy ő tegye boldoggá, szebbé, és amikor jön a gyerek, akkor jön. Ha holnap, akkor holnap, mi örülni fogunk neki!” - örvendezett a színész, holott még csak március óta van együtt Linda nevű új barátnőjével.

Volt felesége egyébként a színész szabadulása után alkoholista lett, amit a terhessége alatt sem tudott leküzdeni. "Jelenleg is kezelés alatt áll, nincs saját keresete, így őt is mi tartjuk el" - jegyezte meg a kislány gyámja, a kezelés alatt álló Edina testvére a bulvárlapnak.

Szerző