Halálra gázolt egy gyalogost az 1-es villamos - Fotók

Publikálás dátuma
2017.06.23. 13:42
Forrás: police.hu
Halálra gázolt egy gyalogost az 1-es jelzésű villamos péntek délelőtt Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között az 1-es villamos elütött egy gyalogost. A baleset a Budapest XIII. kerület Róbert Károly körúton történt. A férfi, akit elgázolt a szerelvény, a helyszínen életét vesztette.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A BKK Facebook oldalán az olvasható, hogy befejezték a helyszínelést, az 1-es villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.

Szerző

Dugó az M7-esen Baracskánál

Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-esen a Balaton felé Baracskánál - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője péntek délelőtt.

Sipos Mónika elmondta: az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán két autó összeütközött a 36-os kilométernél, Baracskánál péntek délelőtt tíz óra előtt. A baleset miatt az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki. A szóvivő kerülőútnak a 7-es utat ajánlotta.

Szerző

Marihuána úszott a tankban

Publikálás dátuma
2017.06.23. 10:02
Forrás: police.hu
Egy montenegrói férfi autója tankjába rejtve próbálta meg az országba csempészni a 27 millió forint értékű drogot.

A NAV munkatársai felfigyeltek arra, hogy egy montenegrói férfi kocsijának üzemanyagtartálya kopogtatásra szokatlan, tompább hangot ad. A tankban kialakított rejtekhelyről aztán több mint 13 kiló, átlátszó vákuumfóliába csomagolt marihuánagyanús anyag került elő. A drogszállítmány feketepiaci értéke mintegy 35 millió forint.

A rendőrség a férfit őrizetbe vette, kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene, és kezdeményezte előzetes letartóztatását - olvasható a police.hu oldalon.

Szerző