Halálkamion - Nem tett vallomást a harmadrendű vádlott

Az első- és másodrendű vádlotthoz hasonlóan a harmadrendű vádlott sem tett vallomást a 71 ember halálával végződő parndorfi embercsempészési ügyben a Kecskeméti Törvényszéken zajló büntetőper pénteki tárgyalásán, de a nyomozás során tett nyilatkozataiban és vallomásaiban az mondta, nem miatta végződött tragédiával az eset.

A 71 migráns halálát okozó embercsempészési ügy tárgyalásának harmadik napján a harmadrendű vádlott annyit közölt: vallomást csak azután tesz, hogy mindenki mást meghallgatott. Kihallgatásai során azonban többször beszámolt arról, hogy mikor és miért jött Magyarországra, valamint hogy kitől és milyen utasításokat kapott az embercsempészések során. Állítása szerint végig félrevezették, és mindössze két alkalommal volt egyedül "előfutó", kétszer pedig csak utasként ült az utat biztosító társa mellett.

Szerző

Ketten haltak meg a 62-es főúton

Publikálás dátuma
2017.06.23. 14:43
Forrás: police.hu
Halálos baleset történt a 62-es számú főúton, Jánosmajor térségében, ahol két gépjármű ütközött össze, amelynek következtében két személy életét vesztette - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök a Székesfehérvár irányából Seregélyes felé haladó járműveket az M7-es autópályára terelik, ahol az agárdi lehajtóig közlekedhetnek. A Seregélyes irányából Székesfehérvár felé közlekedők Seregélyes-Elzamajor felé kerülhetik el a baleset helyszínét.

Szerző

Halálra gázolt egy gyalogost az 1-es villamos - Fotók

Publikálás dátuma
2017.06.23. 13:42
Forrás: police.hu
Halálra gázolt egy gyalogost az 1-es jelzésű villamos péntek délelőtt Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között az 1-es villamos elütött egy gyalogost. A baleset a Budapest XIII. kerület Róbert Károly körúton történt. A férfi, akit elgázolt a szerelvény, a helyszínen életét vesztette.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A BKK Facebook oldalán az olvasható, hogy befejezték a helyszínelést, az 1-es villamos ismét a teljes vonalon közlekedik.

Szerző