Előfizetés

Két nő meghalt egy balesetben – Elfogták a menekülő tettest

A 62-es számú főúton 2017. június 23-án, a 37. kilométerszelvényében, Jánosmajor térségében halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt – írja honlapján a rendőrség. Két sárbogárdi nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A baleset helyszínének közelében a rendőrök elfogtak egy 23 éves férfit, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. O. Attila perkátai lakost a rendőrök halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Kutyát loptak egy kávézóból - A kis máltai drámai kalandja (videó!)

Publikálás dátuma
2017.06.24. 09:40

Történt, hogy e héten kedd este a kutya gazdája békésen kávézgatott ismerősével egy budapesti bisztróban, amikor rémülten észlelte, hogy kis kedvencének már csak hűlt helye van. 

Az asszony azonnal hívta a fiát, és mindketten a máltai selyemkutya keresésére indultak. A kávézótól nem messze az utcán két férfira és egy nőre lettek figyelmesek, akiknél meglátták a kutyájukat. A három fős társaság azonban azt állította, hogy az az ő kutyájuk,  és volt hajlandó visszaadni az ebecskét. A fiú ekkor több utcán keresztül követte a társaságot, amelyet végül szem elől tévesztett, ekkor hívta a rendőrséget.

Az V. kerületi nyomozók a térfigyelőkamerák segítségével beazonosították a feltételezett elkövetőket, és 2017. június 22-én 15 órakor egy XV. kerületi lakásban megtalálták a kiskutyát. A nőt és a két férfit elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás során kiderült, hogy a 26 éves K. Alexanda, 17 éves öccse, valamint a nő élettársa a 35 éves L. Zoltán Alajos a kutyát egy XIX. kerületi lakásba vitte, majd másnap kora reggel egy hamis adásvételi szerződéssel a kerületi állatorvosnál a saját nevükre íratták.

A kiskutya drámai kalandja jó véget ért: a máltai selyemkutyát az V. kerületi rendőrök 2017. június 22-én 16 órakor átadták a tulajdonosának, - ahogy a police.hu-n közzétett videón is látszik - mindkét részről nagy volt az öröm.

Megégett egy férfi Vásárosnaményban

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy középkorú férfi egy lakástűzben péntek délelőtt Vásárosnaményban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A lángok egy többszintes társasház egyik emeleti lakásának konyhájában csaptak fel. A helyszínre riasztott tűzoltók eloltották a tüzet, a társasház többi lakóját pedig az utcára menekítették. A súlyosan sérült férfit mentőhelikopter szállította kórházba.