Baleset miatt 8 kilométeres torlódás az M5-ösön

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán a főváros irányában - közölte az Útinform hétfő délelőtt a honlapján.

A tájékoztatás szerint egy kamion és egy kisteherautó karambolozott Budapest felé az M0-s autóút előtt, a 24-es kilométernél. Jelenleg csak egy sáv használható, lelassult a forgalom, csaknem 8 kilométeres a torlódás. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: Gyál térségében kell torlódásra számítani

Szerző
Témák
baleset Gyál M5-ös

Tűz Pest megyében - Holtan találtak egy idős asszonyt

Publikálás dátuma
2017.07.03. 09:38
Illusztráció/Népszava fotó
 Tűz ütött ki egy érdi családi ház egyik helyiségében, a tűzoltók egy elhunyt idős asszonyt találtak a szobában - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Érden a Fehérvári úton egy 120 négyzetméteres családi ház egyik helyiségében keletkezett egy kisebb tűz, amely nem terjedt tovább, és amelyet sikerült a helyszínre kivonuló tűzoltóknak eloltaniuk. A szobában, ahol a berendezési tárgyak égtek, egy idős asszonyt találtak holtan. A katasztrófavédelmi igazgatóság vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.

Szerző

Vonat elé hajtott egy kerépáros

 Halálra gázolt egy kerékpárral közlekedő férfit egy Győrbe tartó személyvonat vasárnap délután. A Győr-Veszprém és Győr-Celldömölk vonalon 20-60 perces késésekre kell számítani - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a baleset Győr és Győrszabadhegy között, egy vasúti átjáróban történt, a fény- és félsorompó működött.
A helyszínelés idejére a vágányt lezárták, a két állomás között pótlóbuszok közlekednek.

Szerző