Előfizetés

Bokros Lajos: Magyarország miniszterelnöke fasiszta

Publikálás dátuma
2017.07.03. 15:46
Népszava fotó/Tóth Gergő
Budapest utcáit immár elárasztották a Soros György arcképével feldíszített gyűlölködő kormányzati propaganda-plakátok. Újfent a nevetséges nemzeti konzultáció a téma, amelynek keretében állítólag a magyar nép 99 százaléka elutasította az illegális bevándorlók betelepítését. Két hete azt írtam a korábbi plakátok kapcsán, hogy innen már nincs lejjebb. Tévedtem - posztolta a közösségi portálon véleményét a Modern Magyarország Mozgalom elnöke.

Az nem új, hogy a kormány hazudik. Az újabb plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó. Akiket hazánk által régóta aláírt nemzetközi szerződés alapján kötelességünk lenne befogadni. (Más idejönni egyébként sem akar.)

Az sem új, hogy a kormány lop. Az adófizetők pénzén, kormányzati üzenetként közvetíti a fasiszta ihletésű hazug és hamis Fidesz-pártpropagandát. Az új a nyíltan goebbelsi színvonal. A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör.

Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus. Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. (kiemelés: a szerk.) A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést.

Bolond lett a kormány, írtam korábban. Igen ám, de ez életveszélyes bolondság. Vajon mi lehet a cél? Nyilvánvaló kormányzati kudarcaik nyomán véres polgárháborúba taszítani az országot csak azért, hogy a Fidesz tovább uralkodhasson és lophasson?
Eljött az idő, hogy minden becsületes magyar állampolgár felemelje szavát a nemzetvesztő kormány fasiszta propagandája ellen. Ne mondhassa senki, hogy nem tudta, mi folyik itt.
A Modern Magyarország Mozgalom a legélesebb szavakkal ítéli el a fasisztává zülött Fidesz bűnszövetkezet újabb lelki és szellemi kútmérgező akcióját.
Bokros Lajos
elnök Modern Magyarország Mozgalom

lásd még: Akár vicces is lehetne, ahogy a kormány reagál Bokros Lajosra, de sajnos nem az

DK: ne közpénzből fizessék a miniszterelnök bosszúhadjáratát!

A Demokratikus Koalíció alelnöke - a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben - arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne közpénzből finanszírozza a volt szövetségeseivel szembeni kicsinyes bosszúhadjáratát.

Varju László hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormány újra teleplakátolta az országot, ezúttal Soros György arcképével. Ezzel folytatódik az az elmebaj, amelynek során a kormányfő a magyarok pénzéből folytat vitát éppen aktuális ellenségével - értékelte, hozzátéve: milliárdok mennek el arra, hogy Orbán Viktor összeveszett Simicska Lajossal és Soros Györggyel, tavaly november óta ugyanis a kormány 16,5 milliárd forintot költött el reklámplakátokra.

Szigetvári: Németh Szilárd hazudott

Publikálás dátuma
2017.07.03. 14:01
Népszava fotó/Molnár Ádám
 Hazug vádaskodás helyett saját kampánytámogatásaival számoljon el a Fidesz! - szólítja fel a kormánypártot közleményében az Együtt választmányának elnöke. 

Németh Szilárd rezsibiztos az ATV Start című műsorában azt nyilatkozta, hogy az Állami Számvevőszék mindig kimutatta a szabálytalanságokat, a kis pártokkal kapcsolatban és kimutatta az Együtt támogatásával kapcsolatban - indokolja a felszólítást Szigetvári Viktor a dokumentumban.

Németh Szilárd rezsibiztos hazudott az ATV reggeli műsorában. Az Együtt gazdálkodását az ÁSZ mindig rendben találta, a kampányban is. Ráadásul 2014 óta az Együtt minden kiadását részletesen nyilvánosságra hozza a törvényi kötelezettségén felül, önként. Szemben az Együttel, a rezsibiztos pártja, a Fidesz nem tud elszámolni a kampánytámogatásokkal, mert 2010-ben is és feltételezhetően 2014-ben is 1-1 milliárd forint értekben jutott tiltott párttámogatás formájában óriásplakátokhoz.

A Fidesznek a maga portáján kell rendet raknia mielőtt bárkit hazug módon megvádol.

Szigetvári Viktor
az Együtt választmányának elnöke

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja