Oltári baki - Részegen jelentkezett be élő adásba az M1 riportere (Videó!)

Publikálás dátuma
2017.07.09. 11:00
Forrás: mediaklikk.hu
Kínos pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik szombat este az M1-re kapcsoltak. A köztévé korábbi sorozatos bakijait is túlszárnyaló riportban a  Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, aki nem csak egyenesen állni, de már beszélni sem tudott rendesen, majd egy fergeteges elszólás is elhangzott az anyagban. A riportert végül lekeverték.

Bencze Péteren már az élő kapcsolás pillanatában látszott, hogy nem áll a helyzet magaslatán. A tudósító olyannyira küzdött a szavakkal, hogy még a "kedves nézőknek" nevezett riporteralanyok is kiröhögték. Akkor sem javult a helyzet, amikor a riporternél még mindig magabiztosabban beszélő interjúalany népszokás helyett "népsz*pást" emlegetett.

Az M1 stúdiójában végül az illuminált állapotban lévő kollégába fojtották a szót, aki ezzel mit sem törődve, akadozó nyelvvel próbálta tovább tájékoztatni az érdeklődőket a Bajai Halfőző Fesztivál szépségeiről. Végül lekeverték a bejelentkezést, de azért a nézők így is felejthetetlen pillanatokat élhettek át, már ha nem volt jobb programjuk szombat este, mint a köztévét nézni. 

Ha valaki lemaradt volna a nem mindennapi bakiról, az alábbi videóban visszanézheti:

 Ha a fenti videó már nem lenne elérhető, az anyagot feltöltötték a mediaklikk.hu-ra is, a riportot 43:20-tól láthatja!

Szerző

Csalódtak a Jobbikban - Szélsőjobbosok tüntettek Vecsésen

„Egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás ellen a rend és az igazságosság nevében” - ígérték a szélsőjobboldali tüntetés előtt. Végül 150-200 demonstráló jelent meg Vecsésen, hogy a homoszexualitás, a liberalizmus és az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Pápai Joci ellen tiltakozzanak.

A hvg.hu tudósítása szerint a jelenlévők csalódtak a Jobbikban. Politikai mozgalom bont zászlót épp - állítják. Szerintük nincs képviselve a szélsőjobboldal Magyarországon, ezt ők fogják megtenni.

Az "Erő napja" elnevezésű tüntetésen bejelentették, hogy "Rend és Igazságosság" (RIA) néven indul el az az új radikális mozgalom. Az Origo információi szerint ennek a vezetője Tyirityán Zsolt lehet, aki egyben a Betyársereg félkatonai szervezet első embere is.  A frissen zászlót bontó radikális kezdeményezés nemcsak a mozgalomból áll, hanem egy pártból is, amely ugyancsak a Rend és Igazságosság nevet kapta. Ezt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak jobbikos polgármestere alapította meg még április végén, és pénteken jegyezték be - állítja a kormányközeli portál.

Emlékezetes, hogy a szombati tüntetés szervezői egy elég szürreális videóval álltak elő nemrég. A videóból többek között megtudhattuk, hogy a liberalizmusellenes lázadók az ellen tiltakoznak, hogy „Magyarországot egy cigány képviselje az Eurovíziós dalfesztiválon”, hiszen „a magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani”, de az állítólagos agresszív melegpropaganda és a multik adóelkerülése ellen is tiltakozni kell. Az is kiderül, hogy a cél a közelebbről nem részletezett „egyetemes emberi minőség helyreállítása”.

Szerző

Kihúzták az ötös lottó számait - Ön a szerencsés?

Publikálás dátuma
2017.07.08. 21:49
Illusztráció: Thinkstock
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:  33, 54, 66, 68, 72 

Joker: 669762

Nyeremények:
 
5 találatos szelvény nem volt;
4 találatos szelvényekre egyenként 891 425;
3 találatos szelvényekre egyenként 15 350;
2 találatos szelvényekre egyenként 1425 forintot fizetnek.

Szerző
Témák
ötös lottó
Frissítve: 2017.07.08. 23:48