Robbanás Kelenföldön? - Tűz ütött ki a 4-es metró végállomásánál

Publikálás dátuma
2017.07.09. 17:49
FOTÓ: Népszava
Tűz ütött ki vasárnap délután a 4-es metró végállomásánál, a Népszava munkatársa robbanást is hallott. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy több jármű égett a főváros XI. kerületében egy telephelyen, még vizsgálják, hogy mi okozhatta a tüzet.

Kisdi Máté elmondta: a Hadak útján található telephelyen egy őrbódénak használt lakókocsi, mellette egy mikrobusz égett, valamint lángra kapott egy teherautó textilipari műanyagból álló rakománya is. A hő miatt megrongálódott egy munkagép is, a lakókocsi és a mikrobusz pedig kiégett.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Népszava munkatársa később jelezte, hogy a tűzoltók már eloltották a tüzet, a kigyulladt járművek azonban még sokáig füstöltek. 

A katasztrófavédelem még vizsgálja, hogy mi okozta a tüzet - tette hozzá a szóvivő.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Szerző
Frissítve: 2017.07.10. 00:15

Szexbűnöző támadt egy nőre Óbudán

Publikálás dátuma
2017.07.09. 14:00
Forrás: police.hu
Egy férfi támadt szombat este 21 óra körül a Budapest III., Kiscelli utca közelében egy nőre. Áldozata száját hátulról befogta, megfenyegette, és közölte, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. A nőnek sikerült elmenekülnie, az elkövetőt rendőrségi grafika alapján keresik.

A nő és a férfi dulakodni kezdett, így tudott kiszabadulni az áldozat a férfi szorításából. Elszaladt és egy taxisofőrtől kért segítséget  - olvasható a rendőrség honlapján.

Az elkövetőről a grafikai rajz készült. Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke színű pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikai rajzon látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Szerző

Halálra késeltek egy férfit Kispesten

Publikálás dátuma
2017.07.09. 11:55
A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Egy ukrán férfi késsel megszúrta vitapartnerét vasárnapra virradóra Budapest XIX. kerületében, a sértett a kórházban meghalt - közölte a rendőrség a honlapján vasárnap.

A rendőrséghez hajnalban érkezett bejelentés, hogy két ukrán férfi összeverekedett a Zrínyi utcában egy családi ház udvarán. A tíz percen belül kiérkező rendőrök a helyszínen egy sérültet találtak. A mellkason szúrt férfit a mentők kórházba vitték, de olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A 32 éves késelőt a helyszínen elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene - olvasható a police.hu oldalon.

Szerző
Témák
késelés Kispest