Képtelen volt partot érni - A vízirendőrök segítettek

Publikálás dátuma
2017.07.15. 14:03
Forrás: police.hu

A balatoni vízirendőrökhöz pénteken délután érkezett a bejelentés, hogy a siófoki nagystrand előtti víziterületen, feltehetően a motor meghibásodása miatt egy vitorlás képtelen partot érni. Az egyenruhások a helyszínre siettek, majd a hajót és négy utasát biztonságban a kikötőbe vontatták. A mentés idején viharjelzés nem volt érvényben- informál az esetről a police.hu.

Szerző

Ceglédi buszbaleset - Őrizetben a sofőr

Publikálás dátuma
2017.07.15. 10:34
MTI fotó
Őrizetbe vették a Ceglédnél péntek délután balesetet szenvedett busz sofőrjét járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének gyanújával.

A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért sofőrt a rendőrök mintavételre állították elő, majd őrizetbe vették. A legfrissebb adatok szerint a balesetben ketten súlyosan, 13-an pedig könnyebben megsérültek. A munkásokat szállító autóbusz Cegléd határában borult fel, a járművön huszonhárman utaztak.

Szerző

Felborult egy autóbusz - Megsérültek az utasok (fotók)

Publikálás dátuma
2017.07.14. 19:45
MTI Fotók: Donka Ferenc
Felborult egy autóbusz Cegléd határában péntek délután, többen megsérültek - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tájékoztatás szerint baleset a 4-es főút és a 311-es út kereszteződésében történt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a tűzoltók és a mentők a helyszínen vannak, megkezdték a sérültek ellátását.

Csámpai Attila később arról tájékoztatott, hogy az autóbuszon huszonhárman utaztak, valamennyien munkások, közülük tizennégyen könnyebben, ketten súlyosabban sérültek.  A balesethez, amely a 4-es főút és a 311-es út kereszteződésében történt, percek alatt megérkeztek a ceglédi tűzoltók; megkezdték a műszaki mentést és a mentőkkel a sérültek ellátását. A baleset oka egyelőre ismeretlen, a kereszteződést a mentés idejére teljesen lezárták.

 

Szerző