Előfizetés

Tyson lesajnálja McGregort

A korábbi nehézsúlyú világbajnok bokszoló, Mike Tyson egyoldalú mérkőzést vár Floyd Mayweather és Conor McGregor világszerte várt augusztus 26-i összecsapásától. Az egykori profi ökölvívó várakozása szerint McGregorral „fel fogják nyalatni a padlót”.

Kapcsolódó
„Ütős” fogadkozások

A Bayern legyőzte a Chelsea-t

A Bajnokok Tornája elnevezésű, Szingapúrban rendezett nemzetközi felkészülési tornán tegnap – magyar idő szerint kora délután – a német bajnok Bayern München 3-2-re legyőzte az angol élvonal bajnokát, a Chelsea-t. Carlo Ancelotti együttese Rafinha egy és Thomas Müller két góljának köszönhetően alig 27 perc után háromgólos előnyre tett szert a 48 ezer néző előtt lejátszott találkozón, ám az angolok még az első játékrész hosszabbításában szépítettek. A folytatásban bemutatkozott a Chelsea színeiben a Real Madridtól szerződtetett Álvaro Morata, a Bayern győzelme azonban nem volt veszélyben: Michy Batshuayi a 86. percben alakította ki a végeredményt.

Vívó-vb - Negyedik a férfi párbajtőrcsapat

A negyedik helyen végzett a magyar férfi párbajtőrcsapat kedden a lipcsei vívó-világbajnokságon.

Negyedikként zárt a Németországban zajló vívó-vb-n tegnap délután a magyar férfi párbajtőr-válogatott, miután a bronzmérkőzésen 45:38 arányban alulmaradt Oroszországgal szemben. A Rédli András, Bányai Zsombor, Siklósi Gergely, Somfai Péter összetételű négyes három sikerrel és két vereséggel zárta szereplését Lipcsében.

A riói olimpiához képest Imre Géza és Boczkó Gábor nélkül, ám két fiatal vívóval, Bányaival és Siklósival szereplő magyarok Marokkó és Hong-Kong ellen két könnyed győzelemmel kezdtek a fegyvernem keddi csapatversenyében, majd a legjobb 8 között egy tussal legyőzték Észtországot is. A továbbjutást érő találatot Rédli András háromtized másodperccel a befejezés előtt vitte be.

A fináléért Svájccal vívtak Somfaiék, ám a sokáig kevés találatot hozó elődöntőben mozgalmas utolsó asszó után öt tussal kikaptak a svájciaktól: utolsó emberként ezúttal Rédli képtelen volt ellenfele fölé kerekedni, így következhetett az oroszok elleni bronzcsata.

A harmadik helyről döntő asszóban aztán korán komoly előnyre tett szert Oroszország. A magyar együttes a hajrában javított, mégsem került igazán közel a bronzérmet végül megkaparintó riválishoz.

A versenynapon érdekelt másik magyar négyes, a Márton Anna, Pusztai Liza, Katona Renáta, Garam Nóra összeállítású kardcsapat 9. lett.

Eredmények (a vb honlapjáról):
férfi párbajtőr, csapat:
a 32 között:
Magyarország-Marokkó 45-28
a 16 között:
Magyarország-Hongkong 36-28
negyeddöntő:
Franciaország-Egyiptom 45-23
Oroszország-Ukrajna 45-36
Magyarország-Észtország 26-25
Svájc-Olaszország 22-20
elődöntő:
Svájc-Magyarország 37-32
Franciaország-Oroszország 45-43
a 3. helyért:
Oroszország-Magyarország 45-38
később:
Svájc-Franciaország 18.30