Meneküljön! - Hatalmas dugó az M1-esen, ahol kamionok ütköztek

Publikálás dátuma
2017.07.28. 11:22
Illusztráció/Shutterstock

Két jármű-monstrum karambolozott az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán, Zsámbék közelében. A balesetnél a bicskei önkormányzati és a törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az ütközés következtében az egyik sofőr súlyosan megsérült. A főváros felé vezető oldalon már több kilométeres kocsisor alakult ki - figyelmeztet a katasztrófavédelem.

Szerző

Belharc az MSZP-ben - Molnár Zsolt "áll a vizsgálat elé"

Publikálás dátuma
2017.07.28. 10:57
Népszava fotó/Vajda József
Mint a 168 órában megjelenő riport minapi kivonatában megírtuk, Botka László nem csak az MSZP belső ügyeként kezelte, de nagydobra is verte, hogy árulónak tartja Molnár Zsolt szocialista elnökségi tagot, aki szerinte szembemegy a szocialista párt kongresszuson elfogadott irányvonalával. A választási időszakban nincs helye a belső viták nyilvánosság előtti megvívásának, ezért ha szükséges magam fogom megteremteni a fórumot arra, hogy ezt belül megtegyük - ezt tegnap mondta a Népszavának Molnár Gyula pártelnök, azon munkálkodva, hogy rövidre zárja a Botka és Molnár között kipattant, sajtón keresztüli üzengetésbe torkollott háborúskodást.

Az üzengetésnek azonban úgy tűnik, még nincs vége. Molnár Zsolt ma reggel az állami rádión keresztül üzent, az MTI híradása szerint a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában közölte: áll bármiféle vizsgálat elé. 

De egyéb üzennivalója is akadt az állami rádióból: 

Kifogásolta, abszurdnak és pártállami időket idézőnek nevezte, hogy egy meg nem hozott döntéssel kapcsolatban lenne ilyen vizsgálat. Arról azonban nem tud, hogy van egyáltalán, de ha igen, akkor áll elébe. Molnár Zsolt sajnálatosnak nevezte, hogy az MSZP belső ügyeivel foglalkoznak, ahelyett, hogy az ellenzéki stratégia kialakításával, a kormány leváltásával törődnének. Arról is beszélt, hogy ismeri a fővárosi és nagyvárosi párttársai véleményét, és utalt arra, hogy az elmúlt napok közvélemény-kutatásai az MSZP csökkenő támogatását mutatják. Szerinte nincs egyedül az álláspontjával, azt széleskörűnek nevezte. 

"Tartok attól, hogyha nem tudunk létrehozni egy széleskörű szövetséget, akkor úgy fogják értelmezni a választók is meg a politikai elemzők is, hogy föladtuk a választást és Orbán Viktor kottájából játszunk" - fogalmazott, hozzátéve: bízik abban, hogy ezt el fogják kerülni.

 

Szerző

Autó az árokban az M1-esen

Letért az M1-s autópályáról, majd az út menti árokban felborult egy személyautó Börcs térségében ma délelőtt – tájékoztat a katasztrófavédelem. A tetejére borult járműben senki nem sérült meg az első információk szerint. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint biztosítják a baleset helyszínét.

Szerző
Témák
autó árok M1-es