Előfizetés

Belefulladt egy fiatal a Balatonba

Vízibicikliről esett a vízbe, majd elmerült egy 23 éves lengyel fiatalember a Balatonban a Balatonszéplak előtti vízterületen vasárnap délután, holttestét  sötétedés előtt találták meg - tudta meg az MTI.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt az MTI-vel, hogy a vízirendészet két hajóval kereste a Balatonszéplaknál vízben elmerült fiatalembert, majd a vízimentők is bekapcsolódtak a keresésbe egy szonárral felszerelt mentőhajóval. 

A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Az MTI információi szerint a baleset egy marás mentén történt a balatonszéplaki strand vízterületén, ahol a sekély víz mélyebbé vált. A vízibicikliző fiatalember a feltételezések szerint nem tudott úszni és pánikba eshetett, amikor vízbe került, majd elmerült. Ő a Balaton 12. áldozata idén.

Kilencen sérültek a 6-oson történt súlyos balesetben

Kilencen ember sérült meg a 6-os úton Bicsérd közelében, ahol szombat délután három személyautó ütközött össze - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közlése szerint a balesetben ketten életveszélyes, heten könnyű sérüléseket szenvedtek. Az érintett szakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére elrendelt teljes útzárat már feloldották - közölte a rendőrség.

Tömegkarambol az M0-áson - Lezárták a körgyűrűt

Publikálás dátuma
2017.07.29. 20:37
MTI Fotó: Lakatos Péter
Baleset miatt lezárták az M0-ás körgyűrűt Dunaharasztinál az M5-ös autópálya felé vezető irányban, nagy torlódás alakult ki a gyorsforgalmi úton szombat este - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A közlés szerint több jármű ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között az M5-ös felé vezető oldalon a 27-es kilométernél, az elsődleges adatok szerint három ember sérült meg.  A forgalmat az M51-es és az 51-es számú utakra terelték.