Sziget - Ő a nyolcmilliomodik látogató

Publikálás dátuma
2017.08.09. 18:36
Látogatók érkeznek a Szigetre. MTI FOTÓ: Mónus Márton
A Sziget fesztiválok nyolcmilliomodik látogatóját köszöntötték szerdán a Hajógyári-szigeten. A Szatmárnémetiből érkezett egyetemista lány, aki most látogatott ki életében először a Szigetre, örökbérletet kapott Gerendai Károly főszervezőtől.

"Nagyon meg vagyok lepődve, nagyon jó érzés, ezek után biztosan itt leszek minden Szigeten. Azért a mínusz egyedik napra jöttem ki, mert nagyot akartam bulizni a Pink-koncerten. Leginkább a rockzenét szeretem" - mondta az MTI-nek Juhász Evelyn, aki 22 éves lesz és Erdélyben egyetemista.

A szerencsés nyolcmilliomodik szigetelő szerdán 14 óra 30 perckor érkezett a fesztivál pénztárához átvenni napijegyét - örökbérlet lett belőle. Emellett Gerendai Károly azt is megígérte neki, hogy szerdán este találkozhat a nap fő fellépőjével, Pinkkel a nagyszínpad mögötti backstage-ben.

A Sziget hétmilliomodik látogatója két évvel ezelőtt vette át örökbérletét.

Az idei a jubileumi, 25. Sziget fesztivál, amelyen mások mellett Wiz Khalifa, PJ Harvey, a Kasabian, Macklemore & Ryan Lewis, a Chainsmokers, a Major Laze és Alt-J is fellép a következő napokban.

Szerző

Apostolok városa

Publikálás dátuma
2017.08.09. 07:50

András, Péter és Fülöp apostolok szülőfaluja, Bétsaida utódvárosa, az évtizedek óta keresett római kori Juliász maradványai kerülhettek elő a Galileai-tenger északi partjainál, a Jordán folyó deltájának közelében.

Szerző
Témák
maradványok

Somló Tamás és barátai

Publikálás dátuma
2017.08.09. 07:50

Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg a tavaly elhunyt zenészről „Somló Cirqsz” címmel ma este 11-től a Sziget Magic Mirror sátrában.

Szerző