Előfizetés

Baleset az M7-esen Balatonlellénél

Hajnalban, öt óra után néhány perccel egy teherautó ütközött a belső szalagkorlátnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonlelle térségében – írja a police.hu.

A jármű vezetője megsérült, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a belső sávot lezárták, ezért torlódásra kell számítani.

Elfogták a Kálvin téri migránsgyűlölőt

A rendőrök elfogták azt a migránsgyűlölő férfit, B. Róbertet, aki még májusban megütött egy nőt a Kálvin téri aluljáróban lévő büfénél. A férfi mocskos migránsnak nevezte a kiszolgálót, amiért az véletlen külföldinek nézte, majd megütötte a büfés pártjára kelő nőt. Az eset már csak azért is emlékezetes, mert Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, nyavalyás provokációnak nevezte az ügyet.

Keresnek egy fiatal nőt - Bajban lehet, segítsen, ha tud

Publikálás dátuma
2017.08.11. 20:49
Illusztráció/Shutterstock
Százhalombattai otthonából ismeretlen helyre távozott egy 28 éves nő, a rendőrség a police.hu-n keresztül is kéri a lakosság segítségét. 

Az Érdi Rendőrkapitányság folytat körözési eljárást a százhalombattai Andrási Györgyi eltűnése miatt. A nő augusztus 11-én hajnalban ismeretlen helyre távozott otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Andrási Györgyi 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna rövid hajú, barna szemű, ovális arcú. Térben és időben nehezen tájékozódik, rendszeresen gyógyszert szed. Eltűnésekor pink ujjatlan felsőt, fekete színű, fehér feliratos bokáig érő nadrágot, fehér cipőt viselt.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.