Előfizetés

Holttestet találtak a Velencei-tóban

Holttestet találtak a Velencei tóban szombaton Agárdnál - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Kiss Z. Edward elmondta, a hatvan év feletti férfi holttestét reggel az agárdi kempingnél sodorta a partra a víz. A haláleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja - tette hozzá.

Hármas karambol Debrecennél

Három személygépkocsi összeütközött Ebes és Debrecen között szombat délelőtt, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense.

Balogh Péter közölte: a három autó - még tisztázatlan körülmények között - a 4-es út 211. kilométerénél ütközött össze. A baleset három sérültjét a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárást rendeltek el az érintett útszakaszon.

Nehéz lesz eljutni a Balatonra - Újabb balesetek

Újabb két baleset történt az M7-es autópályán. Az egyik Lepsény térségében, a másik Balatonaligánál - írja a police.hu.

Lepsény térségében két személygépkocsi ütközött össze a Balaton felé vezető oldalon. Az M7-es autópálya 85. kilométerszelvényében 8 óra 20 perc körül történt a baleset, mert nem tartott megfelelő követési távolságot az egyik jármű vezetője. A balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idején az autópálya forgalma egy sávban halad, négy kilométer hosszú torlódás alakult ki.

Előtte három autó ütközött össze a balatonaligai kihajtó közelében 8 óra 5 perc körül az  autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán. Személyi sérülés nem történt. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, a járművek a külső és a leálló sávban haladhatnak, emiatt torlódásra kell számítani.