Mentőhelikoptert hívtak - Baleset az M5-ösön (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.08.12. 15:17
MTI Fotó: Mihádák Zoltán.
Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Újhartyánnál. Kamion és teherautó ütközött össze.

A leállósávon veszteglő teherautóba rohant bele egy külföldi rendszámú kamion. A balesetben az utóbbi jármű vezetője súlyosan megsérült, a mentők altatásban tartották, amíg ki nem szabadították a roncsok közül. A helyszínre mentőhelikoptert is kértek.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán.

Szerző

Holttestet találtak a Velencei-tóban

Holttestet találtak a Velencei tóban szombaton Agárdnál - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Kiss Z. Edward elmondta, a hatvan év feletti férfi holttestét reggel az agárdi kempingnél sodorta a partra a víz. A haláleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja - tette hozzá.

Szerző

Hármas karambol Debrecennél

Három személygépkocsi összeütközött Ebes és Debrecen között szombat délelőtt, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense.

Balogh Péter közölte: a három autó - még tisztázatlan körülmények között - a 4-es út 211. kilométerénél ütközött össze. A baleset három sérültjét a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárást rendeltek el az érintett útszakaszon.

Szerző