Elmerült egy férfi a Körösben

Elmerült egy férfi a Békés megyei Doboznál, a szanazugi üdülősornál a Kettős-Körösben, nem sokkal szombat déli 12 után. A Körös Mentőcsoport két búvára kereste és nem sokkal 15 óra előtt holtan találták meg. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Szerző
Témák
fulladás Körös
Frissítve: 2017.08.12. 19:39

Holland drogdílerek buktak le a Szigeten

Pénteken este 10 körül a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztályával együttműködve fogtak el három holland állampolgárt, akik kábítószerrel kereskedtek – írja a police.hu.

A rendőrök 120 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, a hollandokat előállították, majd őrizetbe vették mindhármukat. A rendőrök elfogtak még két holland és egy brit állampolgárt is, akiknél összesen közel 72 gramm kábítószergyanús anyagot találtak. Ellenük is eljárás indult kábítószerbirtoklás vétsége miatt.

Szerző

A Dunába fulladt egy fiatal férfi

Belefulladt a Dunába egy fiatal férfi Szigetbecsénél szombaton.

A szigetszentmiklósi, a ráckevei, később a fővárosi tűzoltók búvárszolgálata is kereste a délelőtt a vízben eltűnt férfit. A búvárok később megtalálták, a partra vitték, de a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Szerző
Témák
Duna fulladás