Serena szülés után is versenyezne

Publikálás dátuma
2017.08.17. 07:56
Fotó: AFP

Alig három hónappal gyermeke várható megszületése után újra teniszütőt ragadna a januári, ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon Serena Williams. A női teniszezők korábbi világranglista vezetője a Vogue magazinnak ennél „vadabb” elképzeléseiről is beszélt: azt mondta, nem csak a szereplés, hanem a címvédés a célja.

Szerző

Rögtön igent mondott az ifjabb Schumacher

Publikálás dátuma
2017.08.17. 07:55
BENETTON B194 - Ezzel nyert először vb-t Schumacher

Édesapja 1994-es versenyautóját vezethette a napokban Mick Schumacher Belgiumban, aki a program részeként pályára viszi az autót a Forma–1 következő, augusztus végi versenyhétvégéjén is. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia nem sokat gondolkodott a lehetőségen, amikor felajánlották, hogy apja első, 1992-es futamgyőzelmének évfordulója alkalmából vezesse a Benettont.

„Az első győzelem mérföldkő volt Michael pályafutásában, Spában ennek az évfordulóját ünnepeljük. Mick egy percig sem hezitált azon, hogy vezesse-e az autót Belgiumban” – fogalmazott a Schumacher család menedzsere, Sabine Kehm a Bildnek. Mick Schumacher a teszten – a feltűnést kerülendő – fekete sisakban vezetett.

Szerző

Végleges: Cristiano Ronaldo eltiltása érvényben marad

Publikálás dátuma
2017.08.17. 07:54
Fotó: AFP

Hiába fellebbezett a Real Madrid labdarúgócsapata, Cristiano Ronaldo hétfői eltiltása érvényben marad. Mindez azt jelenti, hogy a portugál kihagyta csapata tegnap esti Szuperkupa-visszavágóját, s annak következő négy bajnokijáról is lemarad majd.

Szerző
Témák
eltiltás Ronaldo