Nyárvégi Kultkikötő

Szezonzáró hétvégéjéhez érkezett a Kultkikötő, a több mint kétszáz programot felvonultató fesztivál három színházi és zenés estével búcsúztatja a nyarat. Az Egy őrült naplója című monodráma Keresztes Tamással Bodó Viktor rendezésében Balatonföldváron augusztus 24-én látható a Kultkikötőben. Másnap a Kecskeméti Katona József Színház Tied a világ! című előadása érkezik a Kultkikötőbe. Szente Vajk rendezésében többek között Szemenyei János, Dobó Enikő és Aradi Imre lép színpadra. Szombaton este Schell Judit színművésznő és László Boldizsár operaénekes első közös koncert programja egy igazi kuriózumot ígér a Nő illata – Nyár, Tangó, Szerelem címmel.

Szerző

Indul a SZIN

Ma indul a Szegedi Ifjúsági Napok, az ország egyik legrégebbi fesztiválja, amely jövőre ünnepli 50. születésnapját. A fesztiválon fellép többek között a Naughty Boy, az Enter Shikari, Inna, a Halott Pénz és a Tankcsapda. Minden délután lesz Dumaszínház, illetve több tucat civil szervezet, egyesület, alapítvány és intézmény is felvonul játékaikkal és különféle ismeretterjesztő programjaikkal.

Szerző

Maszkokkal rémisztgetnek

Publikálás dátuma
2017.08.23. 07:48

Donald Trump- és Hillary Clinton-maszkos figurák is felbukkantak az Amerikai Horror Story (AHS) című sorozat hetedik évadának promóvideójában - írja az Entertainment Weekly. Az AHS antológiasorozat, minden évadban egy másik történetet mesél el, visszatérő színészekkel. A szeptemberben kezdődő évad a Kultusz alcímet kapta. A horrorsorozat egyik alkotója, Ryan Murphy elmondta, az évadra nagy hatással volt a 2016-os amerikai elnökválasztás, a sztori is ezután kezdődik. A többi előzetes videó alapján elképzelhető, hogy egy horrorbohóc szektáról szól majd.

Szerző