Tragikus baleset - Vétlen motoros halt meg Kemecsén (fotók)

Publikálás dátuma
2017.08.24. 10:23
MTI Fotó: Taipusz Attila
 Meghalt egy motoros, miután személyautónak ütközött csütörtök reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén. A képre kattintva galéria nyílik.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 24-én 6 óra körül Kemecsén, a Szent István utcán. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi kanyarodása közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, melynek következtében a két jármű összeütközött - írja a police.hu.

A baleset során a motorkerékpár vezetője, egy 58 éves kemecsei férfi a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsit vezető 44 éves kótaji férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya szakértő bevonásával vizsgálja. 

Szerző
Frissítve: 2017.08.24. 13:19

Rosszul lett a traktoros, az árokba borult járműben lelte halálát

Árokba borult egy traktor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótaj külterületén szerdán kora este, a jármű vezetője meghalt - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján.

 A baleset miatt félpályán lezárták a Tiszabercel felé vezető utat. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltókat riasztották - írták. Az MTI úgy tudja, hogy a munkagép vezetője útközben rosszul lett, és emiatt szenvedett balesetet.

 

Szerző

Vidéken fogták el a jól kigyúrt budapesti rablót - Videó

Publikálás dátuma
2017.08.23. 19:09
Forrás: police.hu
Két ismeretlen elkövető még július 26-án déltájban a Budapest VI. kerület Teréz körút 11. szám előtt megtámadott egy férfit, akit gázsprayvel lefújtak, bántalmaztak, elvették a nála található tízmillió forint készpénzt, majd a helyszínről egy segédmotor-kerékpárral elmenekültek. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - informál a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának nyomozói beazonosították az elkövetőket, akik ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. A 30 éves G. Kristóf budapesti lakost augusztus 22-én a délutáni órákban Zamárdiban elfogták. A férfit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt, majd előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. Társát a rendőrség továbbra is keresi, ehhez a lakosság segítségét is kérik.

Szerző