Halálos baleset az M1-esen (videó)

Publikálás dátuma
2017.09.05. 13:18
Forrás: police.hu
A halálos kimenetelű baleset az autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 125-ös kilométerszelvényénél, Győr térségében történt- informál a police.hu. 

A tájékoztatás szerint eddig ismeretlen okból és körülmények között két járműszerelvény ütközött. A közlekedési baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon – rendőri irányítás mellett - haladt a forgalom.

Szerző
Frissítve: 2017.09.05. 22:10

Részegen lövöldöző rendőrtiszt - Emberölés kísérlete a vád

Publikálás dátuma
2017.09.05. 12:14
A kies Csepel az önkormányzat épületével - Google Street View
Emberölés kísérlete miatt vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség egy - akkor még - rendőrtiszt ellen, aki tavaly decemberben egy csepeli társasházban lövöldözött - tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t.

A vádlott a bűncselekmény idején a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományába tartozott. Tavaly december elsején, kora délután ittas volt, amikor XXI. kerületi társasházuk földszintjén meglátta a társasházkezelő cég egyik alkalmazottját, aki éppen egy taligát tolt. A rendőrtiszt rövid szóváltás után engedéllyel tartott fegyverével többször belelőtt a lépcsőház plafonjába, majd célzottan a sértett irányába lőtt. Az alkalmazott ekkor már egy ajtó mögött állt, ezért nem találta el a lövedék, amely a falban állt meg - idézte fel a történeteket Ibolya Tibor.

A vádlott ráadásul - szabálytalanul - az átlagosnál jóval nagyobb roncsolásra képes úgynevezett expanzív lövedéket használt. A rendőr ezek után megpróbálta összeszedni az általa kilőtt lövedékek hüvelyét, majd a lakásában lehúzta azokat a vécén.

A vádirat részét képezi egy másik cselekmény is: a rendőr egy héttel korábban, szintén ittasan a társasház pincéjében dolgozó két férfit fenyegette meg azzal, hogy megöli őket, ha nem hagyják abba a fúrást. A Budapesti Nyomozó Ügyészség a volt rendőrrel szemben emberölés kísérlete és kényszerítés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot.

Szerző

Holtan találtak egy egész családot - A kisfiút apja mérgezte meg (fotók)

Publikálás dátuma
2017.09.05. 10:46
Hajdúszoboszló - Google Street View
Egy hajdúszoboszlói asszonyt, férjét és gyermeküket találták holtan a rendőrök még hétfő este - informál a police.hu az újabb szörnyű esetről. A családtagok holttesteit - köztük egy hat éves gyerekét - nem egy helyen találták meg. UPDATE: Az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetettek véget életüknek, míg a 6 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. 

Az anya holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják - olvasható a közleményben.

Az MTI kedd délelőtt arról informált, hogy az erdőben annak a férfinak és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

Információik szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit. Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Update: 

Az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetettek véget életüknek, míg a 6 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Szerző