Előfizetés

Újra kellett éleszteni tesiórán egy diákot Hajdú-Biharban

Publikálás dátuma
2017.09.14. 16:44
Illusztráció: Népszava
Tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy 18 éves fiú csütörtökön délelőtt egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A tanárok a mentésirányító segítségével azonnal megkezdték a diák újraélesztését, amit aztán a rohamkocsi személyzete folytatott. A fiú szívműködését közel félórás küzdelemmel, többszöri defibrillálással sikerült újraindítani. A gyors, szakszerű elsősegélynyújtásnak és mentőellátásnak köszönhetően a fiút stabil állapotban szállították kórházba.

Ismét megszökött egy rab - Fotó!

Publikálás dátuma
2017.09.14. 15:01
Forrás: police.hu
Keresik a rendőrök Liptai Józsefet, aki a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumából szökött meg - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást Liptai József ellen.

A Szegedi Fegyház és Börtön egyik fogvatartottja 2017. szeptember 14-én délelőtt a nagyfai objektum melletti mezőgazdasági területéről szökött meg. A csalás miatt fogvatartott férfi az intézmény melletti parkban végzett munkát, ennek során engedély nélkül távozott a helyszínről.

A Szegedi Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást és elrendelte Liptai József körözését. A férfi 173 centiméter magas, 80-90 kilogramm. Fejformája kerek, haja és szeme színe barna.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 38 éves férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Anyjára gyújtotta a lakást - Elfogták a 30 éves férfit (videó)

Publikálás dátuma
2017.09.14. 14:35
Forrás: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. szeptember 13-án 7 óra körül E. Lajos édesanyját bezárta Debrecen, Petőfi téri társasházi lakásuk egyik szobájába, a folyosón ruhaneműket gyújtott meg, majd elment otthonról. A kiáramló füstre két szomszéd lett figyelmes, akik bejutottak a lakásba és kimentették az idős hölgyet, majd értesítették a katasztrófavédelem, valamint a rendőrség munkatársait.

A felkutatására tett rendőri intézkedések eredményeként 2017. szeptember 14-én a hajnali órákban a járőrök elfogták a 30 éves férfit és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra - számolt be a felderítésről honlapján a rendőrség.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytat eljárást a helyi lakossal szemben.