Minden idők legnagyobb Lego készlete

Publikálás dátuma
2017.09.15. 07:40
Illusztráció. FOTÓ: PATRICK KOVARIK/AFP

Az új Star Wars Ultimate Collectors Series Millennium Falcon a Lego történetének legnagyobb, és legdrágább készlete. Az elképesztően részletgazdag készlet 7541 elemből áll, az összeállítását 1400 lépésben mutatja be a 494 oldalas kézikönyv. Az ára 207 ezer forint.

Szerző
Témák
Star Wars lego

Tárgyalnak a szíriai békéről

Elsősorban az Idlib tartományban kialakítandó biztonsági övezet kialakításáról cserélnek eszmét a kazahsztáni fővárosban, Asztanában a szíriai béketárgyalások hatodik fordulójában – közölte az orosz RIA Novosztyi hírügynökség. Az Oroszország, Törökország, Irán, a szíriai kormány és az ellenzék részvételével megtartott megbeszéléseken átfogó megállapodást remélnek Idlib ügyében. A tartomány egy részét még az Iszlám Állam tartja ellenőrzése alatt, ám a dzsihadisták egyre kisebb területre szorulnak vissza.

Szerző

Európai ippon Putyin dzsúdópartnerének

Publikálás dátuma
2017.09.15. 07:37
Fotó: Kreml

Fél évvel meghosszabbította az Európai Unió az Ukrajna területi épségének megsértése miatt bevezetett szankciókat. Az EU 149 természetes és 38 jogi személy ellen tart érvényben korlátozásokat. Zárolták az érintettek bankszámláit, de bizonyos esetekben az ingatlanaikat is. A természetes személyek ezen túlmenően nem utazhatnak be az unióba. A szankciós listán szerepel többek között Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes és Arkagyij Rotenberg üzletember, Vlagyimir Putyin elnök korábbi dzsúdópartnere.

Szerző