Előfizetés

Lukáts Andor nem ülne egy asztalhoz Orbánnal

Publikálás dátuma
2017.09.18. 12:46
Lukáts Andor FOTÓ: Vajda József
Lukáts Andor csak akkor ülne le egy asztalhoz Orbán Viktorral, ha a hosszú asztal egyik végén ő, másik végén a miniszterelnök ülne, köztük pedig az éhezők. A Kossuth-díjas színész ezt Veiszer Alindának mondta el, ő lesz ugyanis a Hír TV beszélgetős műsorának következő vendége.
Lukáts Andor FOTÓ: Vajda József

Lukáts Andor FOTÓ: Vajda József

Az adás beharangozója szerint Lukáts Andor filmtervei a fióknak íródnak, színházához nem kap támogatást, egyedül él egy erdő közepén. "Pedig az Eszkimó asszony fázikért Oscart érdemelne, a Portugál című rendezése 18 éve fut a Katonában" - hangzott el az előzetesben. A kis videóból az is kiderül, hogy Nagy Imre a rokona, de míg a híres politikus miniszter volt, ők nyomorogtak Kaposváron. 

A színművész elárulta a műsorban, hogy Orbán Viktor rendszeresen meghívja a Kossuth-díjasokat vacsorára, de Lukáts Andor még egyszer sem ment el. Ahogy mondta, majd akkor, ha egy hosszú asztal egyik végén Orbán, a másikon ő ül, köztük pedig éhezők. Mint mondta: akkor megnézné, hogy Orbánnak van-e kedve enni, vagy kibuggyan-e egy könny a szeméből, hogy van-e benne valami emberi érzés?