Teherautóval ütközött az 50-es villamos

Eddig tisztázatlan körülmények között koraeste a Budapest, XVIII. kerület Üllői út 637. számnál egy tehergépkocsi nekiütközött az 50-es villamosnak.  Személyi sérülés nem történt. A környéken torlódás alakult ki, de a villamos már teljes vonalán közlekedik. 

Szerző

Szörnyethalt a fának csapódott autóban - Fotók

Publikálás dátuma
2017.09.19. 19:19
Fotók: police.hu
Halálos közúti közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás volt érvényben Segesd külterületén - írja a police.hu.

Kedd kora délután a 68-as számú főútvonalon egy gépkocsivezető balra letért az úttestről, majd egy fának ütközött. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején 17 óráig félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben.

A baleset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Szerző

Nem használta a biztonsági övet - Meg is lett az eredménye (fotók)

Publikálás dátuma
2017.09.19. 17:09
Fotók: police.hu
Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a nőt, aki Prügy közelében közúti közlekedési balesetet szenvedett - írja honlapján a rendőrség. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfő kora este Prügy közelében, a 3925-ös számú úton. Egy személygépkocsi sofőrje Szerencs felé tartott, amikor nem az út vonalvezetésének megfelelően vezette járművét és egy kanyarban kisodródott. Az autó megpördült, majd a szántóföldön megállt.

A biztonsági övét nem használó sofőrt súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szerző