Demcsák: büszke voltam, hogy Kálmán Olga utódja lehetek

Publikálás dátuma
2017.09.21 14:24
Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa
Fotó: /
Demcsák Zsuzsa tegnapi bejelentése után Sebestyén Balázsék reggeli műsorában nyilatkozott felmondásának körülményeiről.

A műsorvezető tegnap jelentette be a Facebookon, hogy közös megegyezéssel,  "kóros fáradtságra hivatkozva" távozik a csatornától. A Rádió 1 műsorában Demcsák elárulta, hogy sokan megkérdőjelezték az ő általa adott indokot, de azt tisztázni akarta, hogy olvasta az emberek véleményét, illetve a róla megjelent cikkeket, és az nem volt igaz, hogy kedden be kellett volna mennie. Nem volt időpontja az ATV-be, sőt, orvoshoz kellett mennie a szisztolés rohamai miatt, de szó sem volt arról, hogy bujkálna - tette hozzá.

– Büszke voltam rá, hogy Kálmán Olga utódja lehetek. Ez rengeteget jelentett. A szerződésemben alapvetően az Egyenes beszédről volt szó, hogy azt vezetem, aztán elkezdtünk arról beszélni, hogy a reggelt is bevállalnám. Az a fajta vagyok, aki nem tud nemet mondani. Azt gondoltam, hogy ez nekem menni fog. De aztán az első délelőttös hetem után, amikor első este mentünk - még az akkori szerelmemmel - az ATV-be, mondtam neki, hogy ezt nem fogom bírni. Nagyon fárasztó ez így. Bár még nem volt aláírt szerződésem, megtehettem volna, hogy kilépek, de nem akartam becsapni a munkaadómat - nyilatkozta.

Zsuzsa azt állítja, nem volt sem gyógyszer, sem alkohol hatása alatt az elhíresült Szanyi-interjú alatt. Szakított a szerelmével, ezért alig tudott aludni. Egyszerűen fáradt volt. – Elképesztő fáradtság van rajtam, évek óta nagyon kóros alvászavarral küzdök, alig alszom 3 órákat. Nem voltam alkoholos befolyás alatt, sem gyógyszerek hatása alatt a Szanyi-interjú alatt. Az egész hét miatt voltam olyan. Azért nem kértem segítséget, mert mindig is azt csináltam, hogy megoldok egyedül mindent. A sminkesek kérdezték, hogy hogyan tüntessék el a kisírt szemem körüli vöröset - csak ők kérdezték, mi van velem - idézi a Bors a műsorvezető Balázséknak adott vallomását.

Demcsák arról is beszélt, hogy a kérdezési kultúra is más a kereskedelmi tévénél, mint amihez szokott. Ott öt perces beszélgetések, az ATV-nél viszont 20 perces beszélgetések vannak, erre át kellett volna állnia, de türelmetlen volt, és ennek hangot is adott. Szerinte ezért szerzett magának sok ellenséget a tévében.

– Amikor bementem felmondani, már teljesen bizonyossá vált számomra, hogy nem csak egy rövid időre, hanem teljesen ki szeretnék lépni ebből a mókuskerékből. Egyébként, meglepő módon, hihetetlen sok felkérést kapok, amiket sorra utasítok vissza. Nekem most kell egy pár hónap, hogy össze tudjam szedni magam - fűzte hozzá Demcsák.

Lásd még: Demcsákot már kész szerződés várta az ATV-nél

Szerző
2017.09.21 14:24

Székhelyi József megható videóüzenetet kapott

Publikálás dátuma
2018.08.15 15:47
FOTÓ: NÉPSZAVA
Fotó: /
Az Egyesült Államokból küldött videóüzenetet a Szép jó estét, Mr. Green! szerzője, Jeff Baron az előadás címszereplőjének, Székhelyi Józsefnek.
Mint megírtuk, Székhelyi József súlyos beteg, ám a színész a tüdőrák ellenére sem mondta le a fellépéseit. Bár a 71 éves színészt júliusban újra meg kellett műteni, a Veres1Színházban Pál Tamás mellett az ő főszereplésével mutatják be augusztus végén a Szép jó estét, Mr. Green! című darabot. Jeff Baron, a darab szerzője New Yorkból küldött videóüzenetben méltatta a színészt - írta a Velvet.
"József, azt hallom, gyönyörű az alakításod a darabomban. Köszönöm, és nagyon büszke vagyok arra, hogy te képviselsz engem Magyarországon, és remélem, hogy idén találkozhatunk és meg is nézhetem az előadásodat"
- üzente Jeff Baron Székhelyi Józsefnek.
2018.08.15 15:47

Schwarzenegger Budapesten kapta vissza egyik serlegét

Publikálás dátuma
2018.08.15 11:26

Fotó: facebook.com/flexgymbudapest/
A hatodik Terminátor-filmet Budapesten forgató Arnold Schwarzenegger visszakapta 1969-ben, testépítőként nyert serlegét.
Az eredeti terv szerint Berke Loránd magyar bajnok fekvenyomó Ausztriában adta volna át a sztárnak az 1969-ben, Londonban nyert serlegét, de a találkozó Schwarzenegger szívműtétje miatt elmaradt. A Budapesten forgató filmszínész, bár ritkán mutatja ki az érzelmeit, láthatóan meghatódott, amikor a már elveszettnek hitt ereklyét visszakapta.
A testépítő versenyen nyert serleget Schwarzenegger édesanyja 1972-ben egy kőfaragónak ajándékozta. A díj aztán szerencsés véletlenek sorozataként és több hónapos szervezést követően kerülhetett most vissza a tulajdonosához - számolt be a Blikk.
"Nagyon örülök, hogy visszakaptam, így már az összes kupám megvan, amiket testépítőként szereztem. Nagyon köszönöm, hogy elhozta nekem"
– mondta a budapesti edzőteremben rendezett átadón Schwarzenegger.
2018.08.15 11:26
Frissítve: 2018.08.15 11:29