Mentőhelikopter okozott balesetet Őrbottyánban - Fotók

Publikálás dátuma
2017.09.25. 22:40
Illusztráció. Fotó: Tóth Gergő
Felső vezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután.

Egy mentőhelikopter egy baleset súlyos sérültjét készült elvinni a helyszínről, de felszállás közben elszakította az elektromos kábelt. A sérült vezeték egy közelben várakozó idős nőre zuhant, aki súlyos áramütést szenvedett. 

A műszaki mentés jelenleg is tart, a baleset körülményeit vizsgálják. Úgy tudni, a helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy Németországból kell alkatrészt hozni. A helyszínen végzik el a szerelést, de várhatóan csak kedden végeznek a munkával.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a mentőhelikopter egy férfit szállított volna, akit autó ütött el. Mindkét sérültet mentőautó vitte kórházba.

Az eset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja - írta a rendőrség.

 

Szerző
Frissítve: 2017.09.26. 00:14

Kigyulladt egy busz Sirokon

Kigyulladt egy menetrend szerinti autóbusz Sirokon, a Heves megyei községet átszelő Széchenyi István úton hétfőn - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Azt írták, hogy a jármű utasai és a sofőr időben leszálltak. A tűzoltók három habsugárral eloltották a lángokat, félpályán haladt a forgalom - olvasható a közleményben.

Szerző
Frissítve: 2017.09.26. 00:09

Újabb családi tragédia - Halott házaspár az udvaron (fotók)

Publikálás dátuma
2017.09.25. 14:08
Illusztráció/Shutterstock
A rendőröket ma reggel értesítették arról, hogy Várföldén, egy családi ház udvarán holtan találták az ott lakó házaspárt.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a nő halálát idegenkezűség okozta, míg a férfi önkezűleg vetett véget életének. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

Az RTL Hiradó úgy tudja, féltékenységből ölhette meg volt feleségét, majd magával is végzett reggel a férfi. A helyiek azt mondták a csatornának, hogy a párnak jól menő közös vállalkozása volt.

Szerző
Frissítve: 2017.09.25. 20:32