Előfizetés

Halálra gázolt egy ember a vonat Budapest területén

Halálos gázolás miatt 20-30 percet késnek a vonatok a miskolci vonalon szerda délután - közölte a katasztrófavédelem és a Mávinform az MTI-vel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatott, hogy a XVII. kerületi Csékút utca közelében halálra gázolt a vonat egy embert. Az utasoknak a tűzoltók segítenek biztonságosan átszállni a mentesítő vasúti járatára. A Mávinform közlése szerint egy a Keleti pályaudvarról Nyíregyházáig közlekedő Kamilla InterCity gázolt, a vonat a helyszínelés végéig nem mehet tovább. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő többi szerelvény Rákos és Pécel között csak az egyik vágányon közlekedhet, ezért ezeknek meghosszabbodik a menetidejük.Bajnai Gordon megmutatta magát a Facebook-on

Az amúgy nem sokat posztoló, feltűnési viszketegséggel sem vádolható volt kormányfő, aki legutóbb Botka László egyik felvetésére reagálva  megnyugtatta a közvéleményt, hogy nem készül újabb politikai szerepre, most egy kedélyes képet tett közzé a közösségi portálon. Amivel azért jelezte, a szíve továbbra is hova húz.  

Gyönyörű perzsa leopárdkölykök a jászberényi állatkertben - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.09.27. 14:48
MTI Fotók: Mészáros János
Megmutatták a nagyközönségnek Banout és Behroozt, a hathetes nőstény perzsa leopárdkölyköket a Jászberényi Állat- és Növénykertben. A kis jövevények augusztus 8-án születtek, a hagyományoknak megfelelően B betűvel kezdődő perzsa nevet kaptak.