Molnár Zsolt vitázna Rogán Antallal

Publikálás dátuma
2017.09.29. 15:35
Népszava fotó
Az emberek becsapása a most meghirdetetett nemzeti konzultáció - jelentette ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Molnár Zsolt - az MTI tudósítása szerint - azt mondta, a leghatározottabban arra kéri a kormányt és Rogán Antal minisztert, hogy el se kezdjék a nemzeti konzultációt.  Nem a Soros-terv fenyegeti az országot, hanem a Rogán Antal "propagandaminiszter" által kitalált "konzultáció" amelynek célja, hogy mintegy hétmilliárd forintot jutasson "a haverok médiavállalkozásainak". Az emberek becsapása a nemzeti konzultáció. Hülyének nézik a magyar társadalmat - fogalmazott a politikus. 

 Molnár Zsolt elmondta, a schengeni határvédelemről, a bevándorlásról, a nemzeti konzultációról, "az ördögi Rogán-tervről" és a nem létező Soros-tervről nyilvános, televíziós vitára hívja ki Gulyás Gergelyt, a Fidesz új frakcióvezetőjét és Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert.  Közölte, a napokban Brüsszelben járt, ahol egyeztetésein kiderült, sem Soros György, sem más nem készül Magyarországra kényszeríteni felülről nyitott kötelező betelepítési kvótát.

 Azt mondta, sem kötelező betelepítési kvóta, sem migránsok százezreinek betelepítése, sem a kerítés lebontása nincs napirenden.  Rögzítette: az MSZP álláspontja szerint Schengen és a magyar emberek biztonsága miatt szükség van a kerítésre, és a szocialisták nem támogatnak semmilyen kötelező betelepítési kvótát.  Molnár Zsolt elmondta, az Európai Bíróság ítéletét végre kell hajtani, ez azonban nem a kötelező betelepítési kvótáról szól, hanem 1294 ember áthelyezéséről, menekültügyi eljárásuk lefolytatásáról.

 Hozzátette: a kormány ne akarja becsapni a magyar embereket, kötelező betelepítésről mindeddig csak a magyar kormány által kitalált kötvénybiznisszel kapcsolatban volt szó, pénzért.  Molnár Zsolt közölte, nem tehet mást a kormány, mint azonnali hatállyal leállítja a propagandagyárat, befejezi a pénzszórást, "nem rendel már a büfében, mert ügyvezető kormány". Hozzátette: a kormány a következő fél évben már ne döntsön olyan kérdésekben, amelyeknek hosszú távú következményei vannak.

 A Rogán-terv a pénzköltésen túl az adatbázis-építésről is szól, mert a Fidesz érzi, hogy nem fogja megnyerni a következő választásokat.  Ennek a hétmilliárd forintnak sokkal jobb helye van az oktatásban és az egészségügyben - közölte Molnár, jelezve azt is, hogy ez az összeg becslésen alapul.

 A sajtótájékoztató közben leleplezett egy kisebb táblát, amire az volt írva: "Rogán-terv 7 milliárd ft elherdálása". Majd a  felkereste Gulyás Gergely és Rogán Antal parlamenti irodáit, ahol a fideszes politikusok munkatársai átvették Molnár Zsolt vitára szóló kezdeményezését. A szocialista politikus Rogán Antalhoz vitt egy fehér dobozt is, hogy a miniszter kezdje el abba pakolni a dossziékat.

Szerző

Felháborító, gyalázatos Orbán-mém jelent meg a közösségi portálon

Publikálás dátuma
2017.09.29. 15:24

Mélységesen, nagyon fel vagyunk háborodva, mint Budai Gyula a Hagyó-per ítéletén. Ezen kívül pedig no comment. 

Szerző

Felháborító, gyalázatos Orbán-mém jelent meg a közösségi portálon

Publikálás dátuma
2017.09.29. 15:24

Mélységesen, nagyon fel vagyunk háborodva, mint Budai Gyula a Hagyó-per ítéletén. Ezen kívül pedig no comment. 

Szerző