Riadalom a Honvédkórházban

Egy kapcsolótáblában izzó kábel miatt füst keletkezett a budapesti Honvédkórház Podmaniczky utcai telephelyén hétfő reggel.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Podmaniczky utcai intézmény harmadik emeletén egy kapcsolótáblában a vezeték izzott, az épületbe füst szivárgott. Emiatt az emeleten tíz kórteremből 28 embert átkísértek az épület másik szárnyába.

A tűzoltók az izzást megszüntették. Az eset során senki nem sérült meg - tette hozzá.

Szerző

Busz gázolt halálra egy gyalogost Balatonfürednél

Meghalt az a gyalogos, akit egy autóbusz gázolt el vasárnap este Csopak és Balatonfüred között a 71-es főúton - közölte a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint az autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a gyalogost, aki a súlyos sérülések miatt a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a négy sávból egyet zárt le a rendőrség a helyszínelés idejére.

Szerző

Elütöttek egy kislányt a III. kerületben

Személygépkocsi ütött el egy kislányt vasárnap este Budapesten a III. kerületi Pünkösdfürdő utcában - közölte a rendőrség a honlapján.

 A tájékoztatás szerint a rendőrök a helyszíni szemlét megkezdték, erre az időre a Pünkösdfürdő utcát mindkét irányból lezárták a Kabar utca és a Medgyessy Ferenc utca között. Az MTI úgy tudja, hogy a kislány fejsérülést szenvedett és kórházba vitték.

Szerző