Előfizetés

Újra jól járható az Erzsébet híd

A műszaki mentést és a rendőrségi helyszínelést követően immár zavartalan a forgalom az Erzsébet hídon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd délelőtt.

Reggel három személyautó és egy mikrobusz ütközött össze az Erzsébet híd közepén; a mikrobusz az oldalára fordult. Az összeroncsolódott járművek a híd középső négy sávját elfoglalták, ezért csak a két buszsávban, lépésben haladt a forgalom.
A mentők két embert vizsgáltak a helyszínen.

Kapcsolódó
Négyes karambol az Erzsébet-hídon

Halálos borulás Csanádpalotánál - Fotók

Publikálás dátuma
2017.10.03. 10:15
MTI Fotó: Donka Ferenc
Egy ember meghalt, tizenkilencen megsérültek egy kedd hajnali balesetben: felborult egy illegális migránsokat szállító kisteherautó Csanádpalota közelében - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Juhász Árpád elmondta, a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű tunéziai állampolgárságú sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult.

A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járműben tizenkilenc embert utazott, egyikük meghalt, a többiek is megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

 MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Négyes karambol az Erzsébet-hídon

Három személyautó és egy mikrobusz ütközött össze kedd reggel az Erzsébet híd közepén; a mikrobusz az oldalára fordult - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: az összeroncsolódott járművek a híd középső négy sávját elfoglalják, ezért csak a két buszsávban, lépésben halad a forgalom. A mentők két embert vizsgálnak, a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig torlódásra kell számítani a hídon.