Pánik az irodaházban – Kábelek égtek a Váci úton

Kábelek égtek egy többemeletes irodaház egyik emeletén, az álmennyezet felett, Budapest XIII. kerületében, a Váci úton – közölte a katasztrófavédelem. A tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését. Az épületet körülbelül negyven ember hagyta el.

Szerző
Témák
tűz irodaház

Halálos baleset a 83-as úton

Szerdán reggel 83-as út Tapolcafőhöz közeli szakaszán, a Gannára vezető elágazásnál ütközött egymással egy kisteherautó és egy személygépkocsi – közölte a katasztrófavédelem.

A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. A teherautó járműbe szorult sofőrjének kiszabadításán a műszaki mentést végző pápai hivatásos tűzoltók dolgoznak. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Szerző

Tömeges ütközés az M5-ösön, Örkénynél

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze öt személygépkocsi és egy járműszerelvény 7 óra 40 perkor az M5-ös autópálya Kecskemét felé vezető oldalán az 54-es kilométerszelvényben, Örkény külterületén.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat a autópálya parkolóján keresztül terelik.

Szerző