Halálra gázoltak egy bácsit a zebrán Tatabányán

Publikálás dátuma
2017.10.06. 16:57
FOTÓK: police.hu
A 81 éves férfi a piros lámpánál ment át a zebrán Tatabányán, amikor nekiszaladt egy teherautó visszapillantó tükrének, és az úttestre esett. A sérült bácsi a kórházban életét vesztette.

A rendőrség honlapján azt írta: a 81 éves helyi lakos a gyalogos forgalmat irányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az úttestre lépett. Az idős férfi a gyalogos átkelőhelyen futva haladt át és egy Vértesszőlős felől közlekedő tehergépkocsi visszapillantó tükrének nekiszaladt, majd az úttestre esett. A sérültet a kiérkező mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel kórházba vitték. A gondos orvosi ellátás ellenére a sérült személy később az intézményben életét vesztette. A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányságon vizsgálják.

Szerző

Meggyilkolták a DVTK egykori futballistáját

Publikálás dátuma
2017.10.06. 15:41
Forrás: a DVTK hivatalos oldala

Rablótámadás áldozata lett Georges Griffiths, aki korábban a labdarúgó NB I-ben a Diósgyőrben és Pápán is játszott. A borsodiak honlapja a koaci.com oldalra hivatkozva számolt be arról, hogy a 27 éves elefántcsontparti csatárt szülővárosában, Abidjanban támadták meg.

Griffiths 2013-tól Pápán légióskodott, majd ezt követően Diósgyőrbe igazolt, ahol 2014 és 2016 között 34 bajnoki mérkőzésen 8 alkalommal talált az ellenfél hálójába.

A DVTK Georges Griffithsre emlékezve gyászszalaggal lép pályára a péntek délutáni Borostyán Mihály emléktornán Sajóbábonyban.

Szerző

Busztragédia a vasúti átjáróban - Gyerekek is meghaltak Oroszországban (videó)

Publikálás dátuma
2017.10.06. 10:44
FOTÓ: PRESS SERVICE OF THE MUNICIPAL D / SPUTNIK
Legkevesebb 17-en életüket vesztették, amikor vasúti átjáróban veszteglő autóbuszba ütközött egy vonat péntek hajnalban az oroszországi Vlagyimiri megyében, Pokrov város közelében - közölte a TASZSZ hírügynökség. Az Interfax hírügynökség 21 halottról tud.

A Szentpétervárról Nyizsnyij Novgorodba tartó szerelvény helyi idő szerint fél négykor sodorta el az buszt, amelynek motorja lefulladt a síneken. Sajtójelentések szerint a mozdonyvezető észlelte a járművet, figyelmeztető jelzést adott és fékezett, de már nem tudott megállni.

A halottak között gyerekek is vannak. A balesetet a mentőszolgálat szerint 34-en élték túl, közülük öt embert kórházba szállították.

A Rosszija 24 hírtelevízió értesülése szerint a kazah rendszámú autóbusz utasai üzbég állampolgárok volt. A vonat utasai közül senki sem sérült meg. A tragédia körülményeit vizsgálják a hatóságok.

Szerző