Fiatal nőt gázolt a HÉV, a tűzoltók emelték le róla a szerelvényt

Publikálás dátuma
2017.10.19 09:40

Fotó: /

Elgázolt egy embert a HÉV Kistarcsán, a Zsófialiget megállóhelyen - informált honlapján a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az elütött áldozat - a Klubrádió információi szerint fiatal lány -  beszorult a szerelvény alá. A gödöllői és a fővárosi hivatásos tűzoltók, a mentők folyamatos segítése mellett, leemelik a sínekre került lányról a szerelvényt. Ez valamivel 8 óra után sikerült.  

A későbbi tájékoztatás szerint az életveszélyes sérüléseket szenvedett fiatal lányt kórházba vitték. A Hév forgalom megindult.

Szerző
2017.10.19 09:40
Frissítve: 2017.10.19 11:34

Bedrogozott férfi vert szét egy soproni templomot

Publikálás dátuma
2018.08.20 18:14
Komoly pusztítást vitt végbe a kábítószer hatása alatt álló férfi
Fotó: police.hu/
A zavart ámokfutó összetörte az oltárt és több padot is, zsebében kábítószer jellegű anyagot találtak a rendőrök.
Templomi őrjöngőről érkezett bejelentés vasárnap délután a soproni kapitányságra: a bejelentő szerint az ismeretlen rongáló összetörte egy soproni templom oltárát, világítóberendezését, több padot és a falburkolatot is, majd elmenekült a helyszínről.
Az adatgyűjtést végző rendőrök rövid időn belül elkapták a gyanúsítottat: a 35 éves, soproni férfi zavartan viselkedett, ezért a nyomozók átvizsgálták a ruháit, és közel 25 gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála. A gyanúsítotton ezután drogtesztet is végeztek a helyi kapitányságon, ami pozitív értéket mutatott.
A férfi ellen rongálás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás, kihallgatása során beismerő vallomást tett.
2018.08.20 18:14

Gyalogosok közé hajtott egy autós Zaragozában

Publikálás dátuma
2018.08.20 17:57
Késes támadás Cornellában
Fotó: AFP/ LLUIS GENE
Egy 45 éves férfi, és egy idősebb házaspár sérült meg - írja az RT.com.
Az incidens Spanyolország észak-nyugati részén, Casetasban történt a reggeli órákban. A sofőr elmenekült a helyszínről, de később őt és utasát letartóztatták - írj a Heraldo. A gépjármű vezetője egy 25 éves marokkói származású férfi, és egy ugyanolyan korú kubai nő. Az áldozatokat a Miguel Servet kórházba szállították, sérüléseik nem életveszélyesek. A rendőrség egyelőre közlekedési balesetként kezeli a gázolást. 

Késes támadót lőttek le a katalán rendőrök

Fegyveres támadási kísérlet történt hétfőn reggel hat óra előtt egy katalán rendőrőrsön, a Barcelona melletti Cornella városában: egy algériai származású férfi késsel, Allah akbar (Allah hatalmas!) üvöltéssel próbálta megsebesíteni az ott dolgozókat, de perceken belül agyonlőtték - írja a Bloomberg. A Mossos szóvivője a Bloomberg kérdésére sem közölt részleteket az ügyről; a támadás hátterét még vizsgálják, de a körülmények alapján dzsihadista merényletkísérletről lehet szó. 
2018.08.20 17:57
Frissítve: 2018.08.20 17:59