Embercsempészekkel együtt fogták el a menekülteket (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.10.23. 16:16
Fotók: police.hu

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. október 22-én éjfél után pár perccel Tiszaadony és Barabás között négy határsértőt fogtak el – közli honlapján a rendőrség. A magukat vietnami állampolgárnak valló külföldiek, köztük három férfi és egy nő, sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Még ugyanebben az időben fogták el a helyszínen a rendőrök azt a 48 éves ukrán és 46 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfit, akik a rendelkezésre álló adatok szerint segítséget nyújtottak a külföldieknek az államhatár illegális átlépéséhez. Harmadik társukat, egy 51 éves ukrán férfit, aki gépjárművel szállította volna tovább a migránsokat nyugat-európai országba, a rendőrök két órán belül Vásárosnaményban fogták el. Velük szemben embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Szerző

Patakba borult egy traktor – Vezetője megsérült

A Nógrád megyei Ilinyi-patakba borult egy traktor hétfő délelőtt Iliny település határában – közölte a katasztrófavédelem. A balesethez a balassagyarmati hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információk szerint egy ember megsérült, ezért az Ipoly-völgyi különleges mentők is a helyszínre érkeztek.

Szerző
Témák
baleset traktor

Autó az árokban Úrhidánál

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kisteherautó hétfő reggel Fejér megyében, a Székesfehérvár és Úrhida közötti úton. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
baleset Úrhida