Ötvenmilliót érő heroinnal buktak le Röszkénél - Videó!

Publikálás dátuma
2017.10.30 09:21
FOTÓK: police.hu
Három és fél kilogramm heroint találtak a rendőrök egy 19 éves szerb férfi autójában elrejtve a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A police.hu beszámolója szerint a férfi Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett belépésre október 28-án 7 óra 10 perckor személyautójával. A rendőrök a szerb fiatalembert és járművét is alapos ellenőrzés alá vonták. A kábítószer-kereső kutya az autó átvizsgálásakor drogot jelzett. A rendőrök a vezető melletti könyöklőből, valamint az utas felőli légzsák helyén kialakított rejtekhelyről 9 csomagban összesen 3 504 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A helyszínen elvégzett gyorsteszt és az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag heroin, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 52 millió forint.

A nyomozók a 19 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására – írja honlapján a rendőrség.

Szerző

Ellenzéki demonstráció volt Kiskunhalason

Publikálás dátuma
2019.02.22 21:45
Képünk illusztráció
Fotó: Szabad Pécs
A tüntetők nem egy konkrét intézkedés miatt zárták le a városhoz közeli főút egyik sávját, hanem úgy általában az Orbán-kormány ténykedése miatt tiltakoztak.
Ellenzéki pártok és civilek demonstráltak Kiskunhalas közelében lezárva a félpályát a város melletti főút egy szakaszán - írja az atv.hu. A Kiskunmajsára vezető úton 200-250 méter hosszan állták el az autók délután. A tüntetők az akció okaként külön megemlítették rabszolgatörvénynek nevezett jogszabály, de hozzátették, ezúttal általában véve bírálták az Orbán-kormányt.

"Vidéken is hajlamosak az emberek arra, hogy kifejezzék az ellenvéleményüket a kormány azon politikájával szemben, amellyel azt bizonyítja napi mint nap, hogy egyáltalán nem érdekli az ellenzék véleménye." - mondta az ATV-nek Marton Imre, az MSZP elnökségi tagja. A tudósítás megjegyzi, a tüntetés miatt komoly torlódás nem alakult ki, atrocitás nem történt.

Orbán Viktor felmentette a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnökét

Publikálás dátuma
2019.02.22 19:22

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala
Luszcz Viktor Stanislaw megbízatása március 14-ei hatállyal szűnik meg.
Felmentették a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnökét, az erről szóló miniszterelnöki határozat a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg - írja az MTI. Orbán Viktor rendelete szerint Luszcz Viktor Stanislaw megbízatása március 14-ei hatállyal szűnik meg.