Előfizetés

Mucsi Zoltán édes titka lepleződött le

Publikálás dátuma
2017.10.31. 14:18
Shutterstock illusztráció
A népszerű színész nem teszi plénum elé a magánéletét, ezért ez a nagyon is emberi epizódja ennek a magánéletnek csak egy könyvből derült ki. 

A Blikk írta meg M. Kiss Csaba Boldogságkönyv című kötete alapján, hogy Mucsi Zoltán nemcsak három saját fiú, de egy örökbefogadott kislány boldog apja is. 

Néhány éve kiderült, hogy egy hozzájuk közel álló kislánynak szüksége van a család segítségére. A színész és felesége pedig - annak ellenére, hogy terveikben már nem szerepelt  a család bővítése - nem engedik intézetbe a gyereke, hanem örökbefogadják. 

Ő a legkisebb, most tizenkét éves. Nem akartunk már több gyereket, csak hát... Ez családi probléma volt... Arra gondoltunk a kedvesemmel, ha ez a gyermek intézetbe kerül, attól kezdve mi hogyan mehetnénk fel a színpadra adott esetben morális kérdéseket feszegetni - enged bepillantást a színész abba az énjébe, amely azért színpadi (és a vásznon) való megjelenésekor is sejthető volt. 

Úgy éreztük, ha Veronika intézetbe kerül, azt mi nem éljük túl. Nagyon jó, hogy ő van nekünk. Én mindig fiút akartam, mert azt hittem, hogy a férfiembernek könnyebb az élete, mint a nőnek. Ma már tudom, ez egy akkora baromság, hogy fal adja a másikat.

Shutterstock illusztráció

Shutterstock illusztráció

 

Szóval megérkezett közénk egy kislány, és olyan fénysugarat hozott az életünkbe, amilyet eddig még nem láttam – mesélt a kislányáról Mucsi Zoltán, aki arról is beszélt, nagyon igyekszik jó apa lenni.