Visszaéltek Liptai Claudia nevével

Publikálás dátuma
2017.11.21. 09:56
Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
Három híresség is érintett a fogyasztóbotrányban, ami pillanatok alatt árasztotta el a közösségi médiát a hétvégén. Fotóikkal és nevükkel is visszaéltek a kétes eredetű pirulák forgalmazói - írja a Bors. 

Perbe fogták Liptai Claudiát, éjszakánként hívogatták és fenyegették a dietetikusok, testőrt is kellett fogadnia, mert egy televíziós műsorban elmondta, milyen fogyasztó kapszulával fogyott le – ezekkel az égbekiáltó hazugságokkal reklámozza magát az interneten egy fogyókúrás hatású szer gyártója.

A honlapon, aminek sem tulajdonosa, sem üzemeltetője nem ismert (mindössze azt tudni, hogy Romániában van bejegyezve), és vélhetően súlyos milliókat kaszál a csalással, egy írásos interjút is közölnek a műsorvezetővel. Ebben Clautól olyan mondatokat idéznek, mint hogy ötmillió forintra perelte őt a Dietetikusok Országos Szövetsége, amiért elmondta az igazságot, miszerint semmi szükség szakemberre és edzésre az álomalak eléréséhez. 

A Facebookon már félmillió ember látta az interjúhoz vezető videót, ami könnyű fo­gyást ígér sport és diéta nélkül. De nem csak Liptai Claudia „használja” ezt a csodaszert, Ábel Anita és Tóth Vera képeit és állítólagos nyilatkozatát is felhasználták a termék reklámozására.

Claudia és Anita közös menedzsmentje egy közleményt juttatott el a laphoz.

„A tartalom félrevezető, valótlan és minden alapot nélkülöző. Ügyfelünk, Liptai Claudia a terméket soha nem próbálta, a hirdetéshez soha nem adta a nevét, képmása használatához nem járult hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem áll! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben minden jogi lépést megteszünk ennek az arcátlanságnak a rendezésére” – írták.

Claudia saját közösségi oldalán is felhívta a csalókra a figyelmet.

Szerző