Előfizetés

Soros György videoüzenete: nagyon aggódom Magyarországért

Publikálás dátuma
2017.11.21. 20:18
Forrás: Euronews videó/Youtube
Mint megírtuk, Soros György lapunkhoz eljuttatott közleményében tételesen cáfolta a nemzeti konzultációs kérdőív állításait, amelyek az üzletember megfogalmazása szerint  csúsztatásokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, azzal a céllal, hogy szándékosan félrevezessék a magyarokat.  Soros György álláspontját a Nyílt Társadalom alapítvány magyarországi szóvivője tolmácsolta.
e

Most azonban megjelent egy videó, amelyben a magyar származású üzletember maga mondja el, miért is aggasztja szülőhazája sorsa. Soros György üzenetét itt meghallgathatják. 

Moszkva sétányt avattak Budapesten - Fotó

Publikálás dátuma
2017.11.21. 18:55

Éljen a megdönthetetlen...  Illyés Tibor ( MTI ) fotóján Leonyid Pecsatnyikov, Moszkva- és Bagdy Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese látható, amint kezet fognak a fővárosi Moszkva sétány avatásán 2017. november 21-én.

Jó hír: napos szerda jön

Publikálás dátuma
2017.11.21. 18:05
Persze azért öltözzünk fel jól! - Illusztráció/AFP fotó
Szerdán az ország nagy részén kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Északkeleten szerda estig maradnak tartósan borult, ködös területek is. A nyugati, délnyugati szél helyenként megélénkül, egy-egy erős lökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 8 és 14 fok között várható, de a tartósan borult tájakon 4, 7 fok is lehet.

Csütörtökön és pénteken északkeleten (a Budapest-Debrecen vonaltól keletre) többnyire borult, párás, helyenként ködös idő lesz, másutt a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csütörtökön északkeleten néhol lehet szitálás, másutt nem valószínű csapadék. Helyenként mindkét nap megélénkülhet, akár meg is erősödhet a légmozgás. A leghidegebb órákban csütörtökön 0-6, pénteken 1-6 fok lehet. A nappali maximumok mindkét nap jellemzően 10-15, a borult, ködös helyeken 4-8 fok között alakulnak.

Szombaton többfelé valószínű eső és megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 2-7, a maximumhőmérséklet 7-12 fok között alakul.

Vasárnap ismét többfelé kisüt a nap, napközben már csapadék sem várható, de néhol megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul. Napközben 4-8 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.