Előfizetés

Soros ellenkampányt indít

Publikálás dátuma
2017.11.22. 11:19
FOTÓ: OLIVIER HOSLET / EPA / POOL / ANADOLU AGENCY
Soros György úgy döntött, elég volt, a személyét ért kormányzati hazugságokból, éppen ezért ellenkampányt indít, mondta el a Hír TV-nek Csontos Csaba a Nyílt Társadalom Alapítvány szóvivője. 

Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt. Erről a Hír TV Egyenesen című műsorában beszélt az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője.

Csontos Csaba szerint Soros azért csak most szólalt meg, mert most erősödött fel a kormányzat fenyegetése a titkosszolgálatok bevetéséről az alapítványaival szemben, és Soros így próbál szolidaritást vállalni az ott dolgozókkal.

A Soros-alapítványok szóvivője arról is beszélt, hogy a kormányzati lejárató kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet.

Ez egy folyamatnak az első része, amelyben tulajdonképpen tájékoztatni akarjuk a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív, tehát, hogy mi mit csinálunk – mondta el Csontos.

Soros hétfőn szólalt meg először a személyét ért támadásokkal kapcsolatban. Akkor közleményben tételesen cáfolta a kormányzati propagandát, kedden pedig az RTL Klubnak küldött videóüzenetben állt ki az általa támogatott szervezetek mellett. 

A Teljes interjút nézze meg a Hír TV oldalán!

Andy Vajna akkor is nyer, ha veszít

Nevet változtat a Rádió 1 Orosháza és a békéscsabai Rádió 1 Start, miután Andy Vajna cége perrel fenyegette meg utóbbi rádiós társaságot – írta a 24.hu. A lap szerint mindkét rádiónak papírja van arról, hogy jogosan használják a Rádió 1 nevet, ennek ellenére úgy döntöttek: elengedik azt, mivel „okos enged, szamár szenved”. 

Ujhelyi: nem lesz szegedi alku

Győztes csapaton nem szokás változtatni, a szegedi csapat pedig ragaszkodik ahhoz, hogy Szabó Sándor és Joób Márton legyen a két helyi körzet ellenzéki képviselő-jelöltje – jelentette ki brüsszeli sajtótájékoztatóján Ujhelyi István. A szocialista EP-képviselő ezzel arra utalt: az elmúlt napokban felröppentek hírek arról, hogy a DK több, nyerhetőnek tartott baloldali választókerületben nem MSZP-s jelöltet látna szívesen.