Baleset történt az M1-esen is

Az autópálya 9-es kilométerszelvénynél Budapest felé két személyautó ütközött össze hétfő reggel. A balesetben senki nem sérült meg, azonban a sérült autók a belső sávot elfoglalják. A rendőrök a helyszíni szemlét és a műszaki mentést megkezdték, az érintett útszakaszon torlódásra lehet számítani.

Szerző

Oldalára borult autó is nehezíti a közlekedést Budapesten

Valamivel 8 óra után a XII. kerületben a Korompai utca és a Meredek utca kereszteződésénél két személygépkocsi ütközött össze, az egyik autó az oldalára borult. Az elsődleges információk szerint hárman könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrök a Korompai utcát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárták.
Szerző

Két emberhalál a frontális karambolban - Fotók

Publikálás dátuma
2017.11.27. 10:16

Két ember meghalt, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült hétfő reggel Mezőfalva és Sárbogárd között egy személygépkocsi és egy kisteherautó frontális balesetében - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy az autó mindhárom utasa beszorult, a sárbogárdi tűzoltók szabadították ki a roncsból őket. Korábban azt közölte, hogy egy ember elhunyt, később azonban egy másik sérült is életét vesztette a helyszínen. 

Az elsődleges információk alapján egy Skoda típusú személygépkocsi egy másik jármű előzésébe kezdett, azonban a manővert nem tudta befejezni és összeütközött egy szemből érkező Ford típusú tehergépkocsival - közölte a rendőrség internetes oldalán.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az 6219-es út újra teljes szélességében járható.

Szerző
Frissítve: 2017.11.27. 14:15