Előfizetés

Kamion és személyautó ütközött a 44-es úton

Publikálás dátuma
2017.11.28. 09:57
Amikor egyszercsak szembe jön... Illusztráció/Népszava
Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 44-s út Békéscsabát elkerülő szakaszán.

A személyautóba két ember beszorult, őket a békéscsabai hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. Az első információk szerint mindketten súlyosan sérültek a balesetben. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Horrordugók szerdán is

Publikálás dátuma
2017.11.28. 09:34
Illusztráció Fotó: Népszava
Tovább folytatódnak a lezárások a budapesti kínai csúcs miatt. Nem fog járni a kisföldalatti és a Vár környékén is dajdajoznak a delegációk. 

Már reggel lezárták a forgalom elől az Attila utat és a Palota utat, majd 9-10 óra körül a Palota utat és a Krisztina körutat is. A korlátozás érinti az 5-ös, a 16-os, a 16A, 178-as busz forgalmát, közölte előzetesen a honlapján a BKK.

A szerdai közlekedést a hirtelen beköszöntött hideg sem segíti: több baleset is volt az Árpád hídon a csúszós utak miatt.

De a belvárosi közlekedésben is folytatódhatnak a horrordugók: lezárják ugyanis az Andrássy utat és a Hősök terét 10 órától várhatóan egy órán keresztül. A korlátozás miatt várhatóan 9 és 11 óra között az M1-es metró közlekedése ismét szünetel, a belváros felé utazóknak az 5-ös buszra, a Podmaniczky utcában közlekedő 105-ös buszra vagy a 70-es trolibuszra érdemes felszállni. Az Andrássy út felé tartók a Podmaniczky és a Király utcában közlekedő járatokkal is utazhatnak. Módosul továbbá a 9-es, a 15-ös, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 115-ös és a 230-as busz, továbbá a 75-ös és a 79-es trolibusz útvonala is.

Várhatóan a 11 és 12 óra közötti időszakban mintegy 30 percre korlátozzák a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető útszakaszok forgalmát. Ebben az időszakban a 100E és a 200E járat sem tudja megközelíteni a repülőteret. Ezért akinek ez idő tájt indul a repülőgépe, annak érdemes korábban elindulnia.

Tegnap így nézett ki a káosz.

Megszüntették a gázszivárgást Cegléden

Megszüntették a Cegléden átvágott gázvezeték szivárgását - közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság hétfő délután a honlapján.

A közlemény szerint az Ipartelepi úton korábban munkagéppel szakítottak át egy vezetéket. A pontosított adatok szerint egy nagyobb átmérőjű vezetékről leágazó 63 milliméteres cső rongálódott meg, abból áramlott a gáz.

A gázszolgáltató szakemberei elzárták a sérült csőszakaszt, a hibaelhárítás ideje alatt mintegy harminc lakossági fogyasztónál szünetelt a gázszolgáltatás.