Újra jár a 4-es és a 6-os villamos

Ismét a teljes vonalon közlekedik 4-es, a 6-os és a 17-es villamos - tette közzé a jó hírt közösségi oldalán a BKK. Korábban pótlóbusz közlekedett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között pályahiba miatt.

Szerző

Nem jár a 4-es és a 6-os villamos

Publikálás dátuma
2017.12.03. 11:50
Népszava illusztráció

A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között pályahiba miatt - közölte vasárnap közösségi oldalán a BKK.

Szerző

Megverték az Együtt aktivistáját Keszthelyen

Péntek este Keszthelyen megverték Molnár Tibornak, az Együtt ajka–tapolca–sümegi képviselőjelöltjének keszthelyi aktivistáját – számolt be az esetről a Magyar Nemzetnek maga a képviselőjelölt. Mint elmondta, egy szórakozóhelyről kiérve két szélsőjobboldali, magát az Erő és Elszántság párt tagjának mondó fiatal „Liberális köcsög!” felkiáltásokkal támadt rá. Az aktivista sérüléseiről orvosi látlelet készült, és könnyű testi sértés miatt feljelentést tett az ügyben.

Molnár Tibor szerint az Orbán-kormány és a Jobbik egyaránt felelős az ilyen tragikus esetekért. Az eset kapcsán az Együtt ismételten arra szólítja fel a Fideszt, hogy „fejezze be az ostoba, káros gyűlöletkeltést, amit illegitim hatalma megtartása érdekében folytat."

Szerző
Témák
aktivista Együtt