Kamion rohant a baleset miatt feltorlódott kocsisorba

Öten megsérültek, amikor két autó frontálisan ütközött hétfőn Sárváron - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A baleset a Celli úton történt, a helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták - írták a police.hu oldalon.

A nyugat.hu azt közölte, hogy a baleset miatt összetorlódott kocsisorba egy kamion is beleszaladt.

Az MTI tudósítójának értesülése szerint a balesetnek két súlyos és három könnyű sérültje van, mentőhelikoptert is hívtak a helyszínre.

Szerző

Sokkoló fotó a Körmendi halálos balesetről

Publikálás dátuma
2017.12.04. 13:33
Fotó: police.hu

Korábban írtuk: letért az útról és árokba csapódott egy személygépkocsival közlekedő férfi Körmend térségében. A központi segélyhívó telefonszámra érkezett bejelentést követően kezdték meg az eset körülményeinek tisztázását munkatársaink 2017. december 4-én reggel.

A helyszíni szemle, valamint az elsődleges szakértői vélemény adatai szerint a körmendi férfi 2017. december 3-án este személygépkocsival a 8722-es számú úton, Körmend felől Egyházasrádóc irányába tartott. Haladása során a járművel letért az úttestről és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódva állt meg. A baleset következtében a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a police.hu.

A Körmendi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző

Halálos ütközés Kunszentmártonnál (fotók)

Publikálás dátuma
2017.12.04. 12:58
MTI Fotó: Donka Ferenc
Halálos baleset történt 10 óra 40 perc körül a 44-es számú főközlekedési út 53. kilométerszelvényében, Kunszentmárton külterületén, ahol két személygépkocsi ütközött - írja a police.hu.

S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kunszentmártoni és a szarvasi tűzoltók három embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik gépkocsiból. Egyikükön már nem tudtak segíteni a mentők.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.

Szerző
Frissítve: 2017.12.04. 16:52