Halálra gázoltak egy munkást az M0-son

Publikálás dátuma
2017.12.06. 16:53
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy személyautó az M0-ás autóút törökbálinti szakaszán, a Diósd felé vezető oldalon elütött egy ott dolgozó munkást. A férfi a helyszínen meghalt. A körülmények vizsgálata megkezdődött. 

Szerző

Szakmányban szurkálják ki az autógumikat Győrben

Az éj leple alatt 15 autó gumiját szúrták ki a napokban Győr-Marcalváros II-n. Ezek közül hat kocsi egymás mellett parkolt. Az autósok kára 450-500 ezer Ft – tudósít a Kisalföld. Korábban a Vásárcsarnoknál, pár hete Vízivárosban szúrták ki egy autós abroncsát parkolási villongás miatt.

„A közelben van dohánybolt, ennek a külső kamerája veszi az utca egy részét. Véleményem szerint nem a véletlen számlájára írható, hogy azokat a kocsikat békén hagyták, melyek benne voltak a kamera látókörében” - mondta egy lakó.

Az autósok közül többen bejelentették az esetet a Győri Rendőrkapitányságon. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: hat gépjármű abroncsának kiszúrása miatt indítottak eljárást. Hat tulajdonos látta tehát értelmét a rendőrségi bejelentésnek, a többiek inkább szitkozva szerelőhöz mentek.

Szerző
Témák
Győr autógumi

Felborult egy kamion az M0-áson

Oldalára borult egy kamion az M0-s autóút 4-es kilométernél szerda dél körül, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Törökbálint térségében. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a sofőrt kiszabadították a járműből, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

Szerző