Kamion és busz ütközött az M1-es lehajtójánál

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma hajnali  5 óra körül az M15-ös autóúton, az M1-es autópálya lehajtójánál. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy kamion és egy busz ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint egy személy könnyű sérüléseket szenvedett- infotmál a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. 

Szerző

Gyereket gázolt halálra egy tehervonat

A tatabányai vasútállomás közelében, a csónakázó-tavi kanyarban egy tizenkét éves gyereket gázolt halálra egy Budapest felől közlekedő tehervonat csütörtök este - közölte a városi rendőrkapitányság sajtóreferense.

Körösné Bogár Viktória hozzátette, hogy a tehervonat a sebességkorlátozást betartva, mintegy 20 km/óra sebességgel közlekedett. Azt, hogy a gyermek milyen körülmények között került a sínekre, a városi rendőrkapitányság hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Szerző

Hármas karambol az Egér úton

Három autó ütközött össze a fővárosi Egér úton, az M1-es és az M7-es autópálya bevezető szakaszánál csütörtökön késő délután. A baleset miatt nagy a torlódás - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: egy ember megsérült a balesetben, őt a tűzoltók vágták ki a roncsból és adták át a mentőknek.
Közölte: a műszaki mentés idejére lezárták az Egér utat.

Szerző