Mazzari váltotta Mihajlovicsot

Publikálás dátuma
2018.01.05. 06:59
Szinisa Mihajlovics vezetőedző helyét Walter Mazzarri (balra) vette át. Forrás: torinofc.it

A labdarúgó Olasz Kupa utolsó negyeddöntős összecsapásán, a torinói csapatok szerdai párharcában a hazai pályán játszó Juventus Douglas Costa és Mario Mandzukic találatával bizonyult jobbnak városi riválisánál. A Torino veresége Szinisa Mihajlovics vezetőedző állásába került, a helyét pedig Walter Mazzarri vette át. A döntőbe jutásért a Juventus az Atalantával csap össze, míg a másik ágon az AC Milan a Lazióval találkozik. Az elődöntős párharcok már oda-visszavágós rendszerben zajlanak majd, az első mérkőzéseket január 31-én, a visszavágókat február 28-án játsszák. A sorozat döntőjét május 9-én rendezik, Rómában.

Szerző

Jelentősen növelik a darts-vb díjazását

Publikálás dátuma
2018.01.05. 06:57
Rob Cross idei győzelmével 400 ezer fontot vághatott zsebre Fotó: AFP/Tolga Akmen

A PDC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2019-es dartsvilágbajnokság összdíjazása 2.5 millió font lesz, ami negyven százalékos emelkedést jelent az idei 1,7 millióhoz képest. Rob Cross győzelmével 400 ezer fontot vághatott zsebre, a következő győztes már 500 ezer fonttal gazdagodik.

Szerző

Visszalépett Andy Murray

Publikálás dátuma
2018.01.05. 06:57

Ahogy az várható volt, sérülése miatt visszalépett az év első tenisz Grand Slam-tornájától, a január 15-én kezdődő Australian Opentől a korábbi világelső Andy Murray. A világranglistán jelenleg 16. skót játékos mellett a japán Nisikori Kej is jelezte, hogy elhúzódó csuklósérülése miatt nem lép pályára Melbourne-ben.

Szerző