Kigyulladt egy tankhajó - Eltűnt a legénység

Összeütközött két tengerjáró hajó a kelet-kínai partoknál, az egyik olajszállító tankeren tűz ütött ki, 32 tengerész eltűnt - jelentette a kínai állami televízió vasárnap.

Az első jelentések szerint a kigyulladt tanker panamai zászló alatt hajózott. Egy helyszíni felvétel szerint hatalmas lángok csaptak fel az olajszállító hajóból, amely körül fekete füstfelhő úszott - írja az atv.hu.

Szerző

Bangóné indul a rezsibiztos ellen

Publikálás dátuma
2018.01.07. 09:21
Bangóné Borbély Ildikó FOTÓ: Tóth Gergő

A csepeli szocialisták Bangóné Borbély Ildikót indítanák Németh Szilárd rezsibiztos, Fidesz-alelnök ellen az áprilisi országgyűlési választáson. A 24.hu úgy tudja, az ideára hétfőn rábólint az MSZP országos elnöksége.

A Csepelt és Soroksárt magába foglaló fővárosi 17. választókerület a szocialisták és a DK osztozkodásában előbbieknek jutott, így gyurcsányi vétótól nem kell tartani. Abból viszont támadhat némi vihar, hogy Németh Szilárd balos ellenfele legutóbb Szabó Szabolcs, az Együtt politikusa volt. Szabó 2014-ben le is győzte a fideszes politikust és megszerezte a mandátumot. Szabó most is indul, vagyis Bangónénak először vele kellene megküzdenie.

Szerző

Jól tippelt? Itt ellenőrizheti

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Nyerőszámok:


17 (tizenhét)
24 (huszonnégy)
37 (harminchét)
49 (negyvenkilenc)
82 (nyolcvankettő)

Joker: 123455

Szerző