Kivégzés Rákoskeresztúron - "Hallottam, hogy egy nő könyörgött se­gítségért"

Publikálás dátuma
2018.01.08. 09:41
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
A fiatal édesanya hiába magyarázta régi szerelmének, hogy új kapcsolata van és tőle már nem akar semmit. Norbert az éjszaka közepén tört rá a párra, majd azonnal tüzelt - számol be a dráma részleteiről a Bors. Update: Vivien életét nem tudták megmenteni, hétfő délelőtt belehalt sérüléseibe a 21 éves nő - értesült a 24.hu.

Kétségbeesett kiáltozásra riadtak fel vasárnap hajnalban a XVII. kerületi Újlak utcában lakók, majd lövéseket is hallottak. A fiatal nő az életé­ért könyörgött, mielőtt fejbe lőtték, mindezt végignézte két és fél éves kislánya is. A tettes ezután maga ellen fordította a fegyverét.

– Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött se­gítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána – mondta a lapnak az áldozat egyik szomszédja.


A 21 éves Vivienre régi szerelme, Cs. Norbert törte rá az ajtót éjfél körül. Nem mondott semmit, egyből tüzelt, a lány új barátját vette célba és végzett vele. Vivien pánikszerűen fogta a kislányát és menekülni kezdett. Három háztömbbel ar­rébb azonban a támadó utolérte, vitatkoztak, végül a nő fejébe is golyót eresztett. Aztán rádöbbent, mit tett, és maga ellen fordította a fegyverét. Nem halt meg egyből, a Bors úgy tudja, a mentőben vesztette el életét.

 – Azt mondták az orvosok, hogy a lányunkat súlyos fejlövés érte, élet-halál között lebeg, kómában van. Nem tudjuk, hogy valaha felépülhet-e. Laura egyelőre a Heim Pál Gyerekkórházban van, megfigyelésre tartják bent – mondta Vivien édesanya.

A teljes cikket itt olvashatják. 

Update: Vivien életét nem tudták megmenteni, hétfő délelőtt belehalt sérüléseibe a 21 éves nő - értesült a 24.hu.

Szerző
Frissítve: 2018.01.08. 14:56

Halálra gázoltak egy nőt Csobánkán

Publikálás dátuma
2018.01.08. 09:19
Forrás: police.hu
Halálra gázolt egy nőt Csobánka külterületén egy személyautó hétfőn - írja a police.hu.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 8-án 6 óra 16 perckor Csobánka külterületén, az 1111-es és az 1109-es utak kereszteződésében. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények között elütött egy nőt, aki a helyszínen életét vesztette. 

A szemle folyamatban van, forgalomkorlátozásra nincsen szükség. Mindkét út járható. 

Szerző
Frissítve: 2018.01.08. 13:56

Négyes karambol a Széll Kálmán téren

Négy autó ütközött össze Budapest II. kerületében, a Széll Kálmán tér 10. szám előtt vasárnap délután. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült.

Szerző