Baleset miatt nincs áram Törökszentmiklóson

Publikálás dátuma
2018.01.12. 18:13
Törökszentmiklós polgármesteri hivatal - Google Street View

Szünetel az áramszolgáltatás Törökszentmiklós egy részén, mert közlekedési baleset következtében kidőlt egy villanyoszlop - közölte S. Tóth Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője péntek délután az MTI-vel. Varga Ivett, az E.ON sajtószóvivője elmondta: az üzemzavar 707 fogyasztót érint, a hiba kijavítása este kilenc és tíz óra között várható.

Szerző

Baleset okozott áramkimaradást Komádiban

Baleset miatt áramkimaradás történt Komádiban péntek délelőtt, ezért ideiglenesen bezártak egy bölcsődét és egy óvodát - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.

Közleményük szerint Komádiban, a Furtai úton egy személygépkocsi villanyoszlopnak és transzformátornak ütközött. Az autó motortere kigyulladt, amelyet a tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők porral oltó készülékkel eloltottak. A személygépkocsi vezetőjét a mentők kórházba vitték. Mivel a transzformátor az ütközés során sérült, a környéken áramkimaradás történt, amely érint egy idősek otthonát, egy óvodát, egy bölcsődét és egy iskolát is.  A bölcsőde és az óvoda az áramkimaradás miatt ideiglenesen bezárt. Az áramszolgáltatók a hiba kijavításán jelenleg is dolgoznak - tájékoztatott a katasztrófavédelem kora délután.

Szerző

Horror Pásztón - Előzetesben a csecsemőgyilkos anya (videó)

Publikálás dátuma
2018.01.12. 12:23
Fotó: police.hu
A bíróság elrendelte annak a 34 éves nőnek az előzetes letartóztatását, aki megölte újszülött gyermekét - írja a rendőrség a honlapján. 

A nyomozás adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a 34 éves nő megszülte gyermekét, akit ezt követően megölt. A rendőrök 2018. január 10-én fogták el, majd a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe előállították. A kihallgatáson beismerte tettét. A nőt a nyomozók  bűnügyi őrizetbe vették. 

Az illetékes bíróság 2018. január 12-én a 34 éves asszonyt előzetes letartóztatásba helyezte.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk a Bors értesüléseire hivatkozva hétfő este talált rá az újszülött fejére egy kutya, aki ráadásul hazavitte a lelelet, és letette a gazdája elé. A hatóságok nagy erővel keresni kezdték a tettest, aki - mint kiderült - maga a szülőanya volt. A pásztói nő szülés után levágta újszülött fia fejét. 

lap úgy tudja, a csecsemő egy helybéli, háromgyermekes családanya negyedik babája volt. H. Mónika azonban eltitkolta terhességét a családja előtt. Ez nem volt nehéz, hisz molettebb testalkatú, ezért nem is tűnt fel senkinek, hogy várandós. Az asszony ördögi tervet eszelt ki, hogy a gyanút elterelje magáról. A csecsemő koponyáját átvitte a kisváros túloldalára, ahol a konténerek közé dobta. A testet még nem találta meg a rendőrség. 

Úgy tudják a nő beismerő vallomásában azt állította: bár valóban életképes gyermeket szült, a lefejezést nem ő követte el.

Szerző